emmabarremyr

Emma Barremyr

Den här veckan

God morgon måndag ♥

Jag lånar en veckolista från PT-Fia såhär på måndagsmorgonen för att sammanfatta veckan för er! 

Den här veckan…

… vill jag:

Baka saffransbullar och ägna en kväll åt att måla vedkorgen som ska stå framför brasan. Vill också hinna med att hälsa på Lina och Martin för att gosa med mitt lilla systerbarn och kika på en resa tillsammans med Pelle. Jag är så himla ressugen!

… ska jag: 

Börja veckan med en ledig måndag tillsammans med Pelle! Vi ska på ultraljud idag och har tagit ledigt hela dagen för att kunna umgås, åka och kika på barnvagn, äta lunch på stan och lite sånt innan vi får träffa bebis på ultraljudsskärmen i eftermiddag. Ska bli så mysigt ♥

Resten av veckan jobbar jag på som vanligt med PT-kunder, blogg, PT-online och några timmar som personlig assistent. På torsdag har jag en frukostdejt med Beatrice inbokad följt av yoga på Yogainstitutet, och på kvällen ska vi på spakväll på Sundsta badhus och inviga deras nya spakit. På fredag åker vi sedan upp till Torsby för en helg hos mamma och pappa med massa mys. Vi ska äta tre-rätters med familjen på fredag och på lördag ska jag till min frisör och fixa håret. Hoppas också på pepparkaksbak och massa glögg under helgen!

… är ledordet:

Vila. Jag behöver verkligen ta det lite lugnare den här veckan och alla kvällar är helt oplanerade förutom torsdag.

… borde jag:

Börja fixa lite julklappar. Har inte en enda en klar än…

… fokuserar jag lite extra på:

Inre lugn och att unna mig en stund med yoga och meditation varje dag. Jag behöver det för att få ny kraft och energi efter en rätt så tuff och energilös vecka!

… är jag tacksam för:

Att Pelle är hemma igen och för att jag får ha honom som livskamrat. Finns inga ord för hur mycket kärlek jag känner till den människan ♥

… tipsar jag om:

Att jag senare i veckan kommer börja visa träningsövningar för gravida här i bloggen som jag fotade tillsammans med Caroline förra veckan!

15216175_10154086726129646_373816666_o

Foto: Caroline Dahlén

Hon är så duktig Carro! Vi passade även på att fota lite gravidbilder när vi ändå var i farten. Den snygga tröjan jag har på bilden kommer från Röhnisch!

Önskar er en härlig måndag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats