Emma Barremyr

En lördag jag längtat efter

God morgon sötnosar ♥

Jag vaknade redan halv fem idag och kunde inte somna om. På en lördag liksom. Men jag har längtat efter den här lördagen så himla länge nu och har väl därför legat på helspänn hela natten, så vid halv fem var jag klarvaken! Pelle kommer äntligen hem idag efter att ha varit på jobbresa i två veckor och det pirrar i hela mig av glädje. Vi har bara varit ifrån varandra såhär länge en gång tidigare, och det var när jag åkte till Thailand i två veckor bara ett halvår efter att vi blivit ihop. Det är sex år sedan nu.

Trots att vi varit ihop i sex och ett halvt år så saknar jag honom lika mycket som jag gjorde i början. Sen har det varit så tråkigt att han inte varit hemma när det hänt så mycket med magen och livet där inne de senaste veckorna. Pelle hann ju känna en liten spark innan han reste iväg, men nu sparkar det för fullt och magen har verkligen växt. Ska bli så mysigt att bara få kramas och hålla på magen tillsammans ikväll!

Men nog om det nu. Jag drog mig i en timme ungefär innan magen kurrade så mycket att jag var tvungen att gå upp för att äta frukost. Jag svängde ihop ett par glutenfria stekpannebröd som jag åt med ägg och kaviar/ philadelphiaost och jordgubbsmarmelad + apelsin och en kopp chokladte.

Så gott ♥

img_7914 img_7916 img_7915 img_7919 img_7920

En finfin start på lördagen trots den tidiga morgonen. Nu ska jag fortsätta dagen med att städa och göra adventsfint här hemma, åka in till stan för att storhandla och sedan fixa middag tills Pelle kommer hem ikväll ♥

 

Hoppas att ni mår bra och att ni orkade sova lite längre än vad jag gjorde!

 

Stor lördagskram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats