Emma Barremyr

Gravid vecka 20

God morgon mina älsklingar ♥

Wiiiieeee, igår gick vi in i vecka 20 och nu börjar vi närma oss halvvägs med stormsteg! Om bara en ynka liten vecka har faktiskt halva graviditeten passerat och vi har äntligen tid för rutinultraljud. Ååååh, som vi längtar efter att få träffa vår lilla skrutt igen. Jag är så nyfiken på vem som ligger där inne och hoppas innerligt att vi kan se vilket kön det är (inte för att det spelar någon roll, men vi är nyfikna och vill veta). Jag har ju sedan start haft en känsla av att det är en pojke, men man vet ju aldrig.

Vad tror ni – pojke eller flicka?

För lite mer än två veckor sedan kände jag de allra första rörelserna och förra veckan berättade jag även att Pelle fick känna små buffar för första gången. En otroligt mysig upplevelse! Nu känner jag fosterrörelser dagligen, de blir bara fler och starkare för varje dag och den senaste veckan har även små buffar synts från utsidan. Det är full fart i magen och de stunder som bebis bökar runt där inne har jag svårt att fokusera på något annat än det lilla livet i magen. Vår älskade unge ♥ Det är sååå mysigt att bara ligga med handen på magen, känna och titta på rörelserna. Ja, jag skulle nog kunna ligga så dygnet runt om jag hade möjligheten (hihi, aldrig tidigare har jag varit så tillfreds med att bara ligga ner och göra ingenting).

Över lag så mår jag väldigt bra just nu. Jag har sovit mycket bättre än vad jag gjort på länge de senaste nätterna och börjar faktiskt känna mig lite piggare igen. Småkrämpor som ont i svanskotan och värk i höfterna kommer och går, jag är otroligt känslig och gråter mycket, men all kärlek och alla positiva känslor jag upplever väger över och jag känner mig väldigt lycklig just nu!

Det börjar kännas verkligt att vi faktiskt ska bli tre om mindre än fem månader, och efter ultraljudet ska vi äntligen börja kika efter barnvagn, börja med inköp och fixa lite här hemma. Vi ska göra om mitt kontor till barnrum och så ska vi flytta mitt kontor till ett annat rum. Det blir ett mysigt projekt i vinter ♥

vecka-20

 Magen vecka 20 (19+0)

 

Tidigare inlägg om graviditeten hittar ni här!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sarah

    Så mysigt att läsa om er resa! 🙂 Och du strålar som gravid!
    Måste fråga vart din bh kommer ifrån, jättefin och jag gillar att den går ner lite över bröstkorgen!

stats