Emma Barremyr

Fredagsmorgon med små stunder av lycka

God morgon godingar ♥

Det är en magisk känsla att vakna upp till fredag! Krypa i mjukisbyxor och göra en brasa, tassa ut i snön för att hämta morgontidningen, tända ljus, fixa fredagsfrukost och koka kaffe för att sedan krypa upp i soffan och bara njuta av en underbar frukoststund tillsammans med tidningen.

Och JAAAA! Jag kan dricka kaffe igen! Satan vad jag har längtat efter morgonkoppen sedan jag blev gravid och började må illa. Kaffe har typ varit det värsta tänkbara, jag har inte kunnat känna lukten eller ens kunnat tänka på kaffe utan att vilja spy. Spykänslan la sig för ett par veckor sedan, men jag har verkligen inte varit sugen. Och sugen är jag väl fortfarande inte egentligen, men jag testade att dricka en kopp tidigare i veckan, och det var såååå GOTT! Inte riktigt som vanligt, men jag kunde njuta igen, och det gjorde mig så glad!

Så det här fredagen kunde ju knappast börjat bättre med allt vad den inneburit! Jag njuter verkligen av livets enkla små stunder. Det är just de stunderna som gör mig allra lyckligast ♥

Till morgonens kaffekopp åt jag det glutenfria sodabrödet från igår. Jag tog en bulle som jag skivade i tre små bitar och stoppade ner i rosten. På den ena hamnade ett stekt ägg (ingen kaviar, det lockar fortfarande inte), på den andra smör och ost och på den tredje phiadelphiaost och jordgubbsmarmelad.

img_7683 img_7686 img_7688 img_7693

Det är för övrigt otroligt mysigt att ha morgontidningen att bläddra i till frukost. Det gör mig liksom lugn och närvarande här och nu!

Nu ska jag fortsätta fredagen med att jobba hemifrån under förmiddagen, sedan bege mig till gymmet för lite egen träning och PT-klienter innan jag och Pelle åker norröver för att spendera en helg hos mamma och pappa i Torsby! Jag har som jag nämnde tidigare i veckan inte varit där på två månader, så det ska bli himla mysigt att få komma dit, umgås och bli lite ompysslad ♥

 

Hoppas att ni får en fin fredag och att ni tar hand om er!

 

Stora fredagskramar/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hej!

    Grattis till graviditeten!
    Jag hade tyckt det var kul att se mer bilder på hur ni har det i erat hem. Är det något du vill dela med dig av? 🙂

  2. Lisa / livet från den ljusa sidan

    Det där med kaffet är intressant – 2 av mina 3 graviditeter (alla utan illamående i övrigt) har jag haft såååån avsmak och inte druckit kaffe alls – förrän dagen efter förlossningen typ. Då har det slagit om helt direkt!
    Sen har jag snabbt kommit upp i många koppar om dagen igen, haha! Har en tendens stt behövas efteråt.. 🙂
    Skönt att du äntligen mår lite bättre!

    1. Emma

      Ja jätteintressant! Jag tänker att det kanske inte är meningen att vi ska dricka så mycket kaffe under graviditeten med tanke på att koffeinet går över till barnet. Att njuta av någon kopp då och då är nog ingen fara, men jag tror inga mängder är bra och just avsmaken är nog kroppens sätt att få oss att hålla oss ifrån koffeinet 🙂 Kan tro att det blir extra gott efteråt! Ha en finfin helg kära du <3

stats