Emma Barremyr

#lysuppnovember

Hej bästa ni ♥

November är en mörk och trist månad som inte alls hör till min favorittid på året. Jag har tidigare skrivit om min relation till november och berättat om mina tankar kring höstdepression, och jag tänker att det här är ett viktigt ämne som vi behöver lyfta och prata mer om.

Det är lätt att tröttheten tar över när mörkret liksom suger energin ur oss, vilket gör att det kan vara svårt att hålla oro och ångest i schack. För mig har hösten tidigare varit en riktigt jobbig period, men jag märker att jag med åren som gått lärt mig hantera den bättre och hitta ljusglimtar som gör den mörka tiden lättare.

Min vän Veronica som driver Verobalans hörde i helgen av sig och berättade om sitt initiativ #lysuppnovember, som handlar om hur vi kan göra november lite lättare. Veronica har liksom jag gått igenom en utmattningsdepression och tidigare upplevt hösten som en extra jobbig period. Nu har vi båda lärt oss hantera de jobbiga känslorna och hittat verktyg får att må lite bättre under den här perioden.

Under de kommande veckorna tänker vi dela med oss av våra verktyg och även tipsa om små saker vi gör för att lysa upp mitt i mörkaste november och det vore jättekul om ni också ville dela med er av bilder och tips på vad ni gör för att må bättre den här mörka årstiden. Tagga era bilder med tips på Instagram med #lysuppnovember. Vi kan inte ta bort mörkret men tillsammans kan vi göra november lite ljusare inifrån och ut!

Vill ni följa mig och Veronica så heter vi @emmabarremyr och @verobalans på Instagram!

img_7071

 

Hoppas att ni vill vara med och sprida ljuset 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Vilket härligt initiativ!
    För egen del känns det näst intill oundvikligt att ducka för tröttheten och oviljan till att ta mig för mer än nödvändigt så här års. Jag vill inte hamna där och jag vill verkligen inte känna så, men det går inte helt att undvika. Dock vet jag vad som får mig att må bra så ovilja till trots försöker jag att utsätta mig (det är egentligen fel ord) för dessa saker då de långsiktigt lyfter en.
    Skall bli roligt att få ta del av både era och andras tips. Skall absolut dela med mig av mina små ljusglimtar jag också <3

    1. Emma

      Visst är det! Hoppas att vi är många som hakar på och lyser upp november tillsammans! Tror det finns en hel guldgruva med tips på vad man kan göra för att må lite bättre såhär års 🙂 Tack för att du delar med dig! Stor kram <3

stats