emmabarremyr

Emma Barremyr

Min måndag!

Hej mina solstrålar 

Hur mår ni idag?

Hoppas att ni har haft en riktigt härlig helg och att ni varit ute och njutit i solskenet. Alltså vädret har ju varit alldeles magiskt! Jag har tillbringat många timmar utomhus och är så tacksam för stillheten och lugnet den här helgen har gett mig. Ibland behövs bara en dos naturkraft för välmåendet! Jag och Pelle var i Brattforshedens naturreservat och vandrade i lördags, och jag ska berätta allt om den vandringen lite senare i veckan!

Måndagar susar alltid förbi i en rasande fart! Hela förmiddagen har jag suttit och jobbat med bloggen, mailat och fixat med en grej som ni kommer få ta de av senare i veckan. Så spänd på att få visa er!

Eftermiddagen har jag tillbringat i skogen och köket. Jag passade på att ta en härlig skogspromenad efter lunch, och när jag kom in igen satte jag igång med muffinsbak. Jag kör sista passet för säsongen med min träningsgrupp ikväll, och jag tänkte bjuda alla deltagare på en mumsig avslutningsfika! Det blir bananmuffins med havreprotein och glögg efter träningspasset. Visst låter det gott, och som en perfekt avslutning på en härlig träningshöst? Hihi.

>> Recept på dessa ljuvliga bananmuffins hittar ni här!

img_7522 img_7527

 

Nu ska jag fortsätta med lite blogggjobb och sedan laga middag innan det blir dags för kvällens träniningspass!

 

Hoppas att ni har en glad måndag 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats