Emma Barremyr

Tre godsaker jag ska göra när jag mår bra igen

Hej mina godingar ♥

Det är verkligen en konstig känsla att uppleva noll sug och inspiration till sånt som jag tidigare älskat!

Jag vet ju att matlagning och bakning är något av det bästa jag vet, men just nu känns det långt borta. Jag längtar verkligen tills matlusten kommer tillbaka, tills jag får stå och mysa i köket och njuta av goda ätbara saker igen! Just nu skriver jag listor med recept som jag vill testa när jag mår bra igen och på min baklista står tre godsaker extra högt upp.

Hade gärna bakat någon av dem till helgens fika, men lär nog få vänta ett tag till, tyvärr!

nutty-snickers-bars

 

>> Leilas Nutty Snickers Bars

 

dsc_0795_57fbde2f2a6b2264536a6070

 

>> Marjas Varma Choklad Med Pepparkakssmak

 

basilika-och-kokospannacotta

 

>> Basilika- och kokospannacotta

 

Bilderna är lånade från respektive hemsida där ni också hittar receptet (klicka på länkarna under varje bild).

Vilken av dessa tre godsaker lockar dig mest just nu?

 

Njut av fredagen och ta hand om er vänner! Trevlig helg ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Ja den lät ju jättegod 😀 Dock är choklad inget jag är sugen på just nu, men så fort det kommer tillbaka ska jag testa – blir ju perfekt med pepparkakssmaken till jul 🙂 Och tack! Illamående verkar bli bättre medan nästäppan blir värre, haha! Håller med dig – jag hatar också att vara täppt i näsan och letar desperat efter något som jag hjälpa mig nu 🙂

stats