Emma Barremyr

Höstens härligare kombiresa med vandring följt av en ljuvlig spa-eftermiddag på Loka Brunn!

Hej vänner ♥

Jag har tidigare berättat för er om mitt samarbete med Go 4 Adventure här!

Söndagen den 23:e oktober kommer vi köra vårt första äventyr tillsammans – höstens härligaste kombiresa med vandring i vackra Murstensdalen följt av en ljuvlig spa-eftermiddag på Loka Brunn.

Vill du ge dig själv en riktig höstboost tycker jag att du ska hänga med oss på det här fantastiska dagen!

Du kommer få njuta av sagolik natur, vacker vandring, frisk luft, tystnad, gemenskap, fantastiskt mat och avkopplande timmar i spat.

Att vandra i en orörd miljö kan göra underverk för själen, att ladda kroppen med bra mat och bränsle är livsviktigt och att ta sig tiden till att slappna av ordentligt är viktigt för att skapa balans i vardagen. Vi vill därför erbjuda en resa där du kan ta hand om både kropp & knopp, ladda batterierna och fokusera på dig själv och ditt välmående!

Det är en bussresa som kör via Torsby, Sunne, Karlstad, Kristinehamn och Karlskoga för att hämta upp alla deltagare, men vill du ta dig till Loka Brunn på egen hand går det självklart också bra!

12473727_1720927554789520_3111784999819619184_o

Om resan:

Bussen avgår tidigt på morgonen från Torsby, via Sunne, Kil, Karlstad, Kristinehamn & Karlskoga. Vi anländer ca kl 10.00 vid Loka Brunn. Dagen inleds med en gemensam vandring tillsammans med mig och Lisa genom vackra naturreservatet i Murstensdalen.

Vi är tillbaks vid Loka Brunn ca. 11.45 och kommer då att få avnjuta en fantastiskt god Lunchbuffé i stora Societetshuset.

Efter lunchen intar vi vattensalongen och har där tillgång till en rad unika spaupplevelser. Här får du möjligheten att göra precis vad du vill och känner för. Basta, träna, bada i någon av utomhus- eller inomhuspoolerna, bada i varma eller kalla källor eller varför inte boka in en härlig spa-behandling? 

Vid 16-tiden gör vi oss redo för att lämna Loka Brunn och bussen tar oss sedan hemåt!

När? Söndagen 23 oktober

Pris? 1650:-

Vad ingår?

  • Bussresa t/f Loka Brunn.
  • Vandring i vackra Murstensdalen tillsammans med mig och Go 4 Adventure.
  • Dagspa, eftermiddag på Loka Brunn:
    – Lunchbuffé samt kaffe/te och minidessert i salongerna.
    – Entré till Vattensalongen med unika spaupplevelser.
    – Lån av badrock och handduk.
    – Ute- och inomhus pooler.
    – Kalla och varma källor.
    – Bastur.
    – Gym.
    – Frukt & Vatten vid poolområdet.

Läs mer och boka här!

IMG_6763IMG_6570IMG_6542IMG_6566IMG_6786IMG_2224IMG_2229

Jag älskar verkligen Loka Brunn! Det är en oas ute i skogen som sprider ett fantastiskt lugn och massa ny energi. Där serveras världens godaste mat, sköna behandlingar och en magisk natur. Det är en plats som sprider hälsa och välmående på många sätt!

Och Murstensdalen alltså! Detta gröna, tysta, vackra, fridfulla och alldeles magiska naturreservat i trolska Bergslagen! Det är en otroligt vacker upplevelse att vandra där. En fin led både för oss vana vandrare och för dig som är nybörjare.

Grabba tag i en kompis, mamma/pappa, en syster eller bror och häng på oss den 23:e oktober!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats