Emma Barremyr

En vanlig arbetsvecka för mig

FRÅGA:

Hej Emma! Kan inte du berätta lite mer om hur en vanlig arbetsvecka ser ut för dig? Känns som att du gör så många olika saker och det skulle vara roligt att veta hur ditt schema ser ut! Kram Hanna

SVAR:

Hej Hanna! Det kan jag självklart göra och det blir ett perfekt inlägg att starta upp nya veckan med såhär en härlig måndag ♥

IMG_4738
Klicka på bilden för att komma till receptet på denna ljuvliga frukostbägare med overnight oats och kanelstekta äpplen med frötopping!

Måndag

Jag startar alltid mina veckor med att jobba hemma en dag och det mesta av mitt fokus ligger på bloggen den här dagen, men jag har även lite administrativ tid med mail och PT-onlineklienter. Det är underbart skönt och något jag trivs väldigt bra med! Jag kan starta dagen i lugn och ro, beta av mailen efter helgen, coacha mina PT-onlineklienter samt lägga tid på att producera nytt bloggmaterial (t.ex. baka, fota, skriva texter mm). Någon gång under dagen brukar jag också passa på att ge mig själv lite friskvård i form av en långpromenad i skogen ♥ Jag planerar helt och hållet min egen tid och det är en frihet jag verkligen älskar!

Mina måndagar avslutas på Sandgrundsudden inne i Karlstad där jag kör en träningsgrupp med varierade pass baserade på funktionell träning där vi använder våra egna och ibland varandras kroppar som motstånd. Att träna grupper är så roligt och energigivande och därför en perfekt start på veckan!

IMG_1219

Tisdag 

Under tisdagsförmiddagen håller jag för det mesta till på STC Kasernhöjden, där jag tränar mina PT-klienter. Det burkar vara tidiga morgnar och det är inte ovanligt att jag börjar redan halv sju med första PT-klienten. Jag brukar köra ett race med PT-klienter fram till lunchtid och brukar då även hinna med lite egen träning innan jag åker hemåt för att äta lunch och sedan spendera eftermiddagen tillsammans med datorn på mitt hemmakontor. Tiden med datorn brukar jag ägna åt att jobba med nya PT-online-upplägg, coacha pågående online-klienter samt skriva ett par blogginlägg.

img_5559
Klicka på bilden ovan för att komma till recept på min hemgjorda proteinbar med choklad!

Onsdag 

Onsdagarna jobbar jag numera som personlig assistent på mitt extrajobb. Det är ett fantastiskt roligt och givande jobb där jag får göra det mesta jag gillar tillsammans med min brukare – vi tränar, bakar/ lagar mat, pysslar i trädgården med mera! När jag kommer hem lägger jag lite fokus på företaget i form av administrativ tid med mail och PT-online.

Torsdag

På torsdagarna brukar jag ha en lugn förmiddag då jag för det mesta sitter hemma och jobbar med nya PT-online-upplägg, svarar på mail och skriver något blogginlägg. Jag brukar äta lunch hemma och sedan bege mig till gymmet för att köra PT-klienter resten av eftermiddagen.

dsc_39451-980x652-980x652

Fredag

Fredagar brukar också innebär tidiga morgnar och hela förmiddagar i gymmet med PT-klienter precis som tisdagarna. Fredagseftermiddagen brukar sedan vara ganska lugn på hemmaplan och jag brukar då beta av mailen inför helgen, planera kommande veckas PT-pass och få undan sånt som jag ligger efter med inför helgen.

Såhär ser de allra flesta veckorna ut för mig med en helt vanlig vardag som rullar på. I perioder har jag andra projekt och då ändras rutinerna såklart lite, som t.ex. när jag kör vandringsevent på Loka Brunnhar Hälsohelg i Idrefotar nya övningar för Veckorevyn eller agerar löpcoach på Selma Spa.

Varannan månad lämnar jag också in material till Veckorevyn och då brukar jag ägna både tisdag eftermiddag samt torsdag förmiddag under en vecka till att skriva ihop mina sidor istället för att göra nya PT-online-upplägg.

Jag gör ganska mycket olika i mitt företag, men det är också tjusningen i det hela! Jag älskar den här variationen i arbetssysslor och njuter av att få göra det jag brinner för ♥

IMG_2319img_7425-980x653

 

Hoppas att ni fått en fin start på nya veckan mina vänner ♥

Skickar över en stor måndagskram och påminner er om att ta hand om er själva!

 

/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats