emmabarremyr

Emma Barremyr

Hälsoboost i Idre – goodiebagen

Hej kompisar ♥

Förutom att Röhnisch och Craft sponsrade oss med fantastiskt fina kläder till Hälsoboost i Idre hade vi också ett gäng sponsorer till vår fina goodiebag som alla deltagare fick med sig hem efter helgen. Vi hörde själva av oss till våra favoritföretag och fick på så vis ihop rena drömmen till goodiebag – om du frågar oss vill säga!

Tjohoo!

Häng med här så ska jag presentera ett gäng härliga produkter för er!

IMG_6845 IMG_6847

Risenta bidrog med sina goda brödmixer – fröbröd, bananbröd samt nypon- och chiabröd. Jag älskar att baka med brödmixer då det både är enkelt och tidseffektivt, så detta är en kär favorit om du frågar mig!

Såhär såg det ut hemma hos mig när jag bakade bananbrödet en gång!

IMG_6850

Röhnisch bidrog med en mellanmålsbruk som passar perfekt att ha med sig i väskan när man är på språng. Den undre delen kan t.ex. fyllas upp med smoothie, yoghurt, keso eller kvarg och den övre delen kan t.ex. fyllas med nötter, frön, granola eller vad man nu vill ha som topping.

Herregud vilken bra grej!!!

IMG_6853

Rawchokladfabriken bidrog självklart med sin underbara råa choklad! Alltså deras choklad är den GODASTE chokladen jag någonsin ätit! Alla smaker är underbara, men min favorit är faktiskt original samt smaken med mullbär och vanilj. Mums!!!

IMG_6857

Biofood bidrog med Bounce energi ball – mellanmål som är gott och mättande – och perfekt på språng!

IMG_6859

Weleda bidrog med fantastiska hudvårdsprodukter. En duschkräm med citrusdoft och en ansiktskräm från deras almond sensitive-serie. Två av mina favoriter!!!

IMG_6861

Craft bidrog med sköna trosor i funktionsmaterial. Transporterar bort svett, är underbart mjuka och helt utan sömmar som stör under träningstightsen!

IMG_6864

Helhetshälsa bidrog med Probioplex samt Nybalans. Probioplex innehåller mjölksyrabakterier som hjälper till att hålla magen i form. Nybalans fokuserar på att stärka upp den inre balansen och är bra efter långvariga perioder av stress, för att balansera hormonbalansen och stärka sköldkörteln.

IMG_6865

Rosenserien bidrog med deras underbara Lip Balm i tre olika smaker – blåbär, lavendel och röda bär! Älskar verkligen deras ekologiska läppbalsam som både smakar gott och gör läpparna mjuka!

IMG_6868

Haglöfs bidrog med vouchers innehållande en rejäl rabatt i deras butik i Stockholm! Där finns massa bra grejer för den som vill inhandla utrustning till fjäll- och friluftsliv!

 

Håller ni inte med om att det här är typ världens bästa goodiebag? 

Vill passa på att skicka ut ett STORT TACK till ovannämnda företag som ville vara med och synas i detta sammanhang som skulle spegla hälsa och välmående på ett djupare plan ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Åh vilken fantastisk goodiebag och underbar helg ni verkar ha haft! Önskar så att jag hade kunnat vara med. Du har inte en goodiebag över att lotta ut till bloggläsare 😉

stats