emmabarremyr

Emma Barremyr

Bildbomb från Hälsoboost i Idre 2016

Hej vänner ♥

Ursäkta min långa frånvaro, men vår underbara hälsohelg uppe i Idre har tagit all min tid och jag har inte hunnit med bloggen som planerat!

Helgen som varit är så svår att sätta ord på. Vi har fått uppleva något himla fint och tacksamheten inom mig är så stor att det känns som om jag ska spricka! Det har varit så himla kul att få göra den här helgen med Alexandra, och vi är så glada över att ha fått lära känna och spendera helgen med helt fantastiska tjejer.

Fjälluft, gemenskap, vackra vyer, naturkraft, här och nu, god mat, vandring, cykeläventyr, en värmande brasa, mysiga mindfulnesstunder, spännande diskussioner, goda frukostar, långa nätters sömn och härlig återhämtning!

Ja ni hör ju – HÄLSOBOOST var det och här är några telefonbilder från helgen!

IMG_2290 IMG_2277 IMG_2280 IMG_2298 IMG_2301 IMG_2319 IMG_2320 IMG_2363 IMG_2325

Vår klädsponsor under cykelturen var Craft – såklart eftersom de är allra bäst på cykelkläder! Hög funktionalitet, elastiska material och avancerad passform ligger till grund för deras cykelkollektion, och det var något vi fick testa på i helgen.

Här kan ni läsa mer om och se Crafts snygga och funktionella cykelkläder!

IMG_2336 IMG_2332IMG_2340IMG_2337IMG_2344IMG_2342IMG_2351

Vår andra klädsponsor under helgen var som jag redan berättat – Röhnisch. Sköna shapetights, mysig fleecetröja och linnen i en riktigt snygg blå färg. Klicka här för att kika närmare på höstens nyheter!

 

Nu är vi på hemmaplan igen och jag ska försöka smälta den här fina helgen! 

Hoppas att ni har en helt fantastisk måndag mina vänner ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats