emmabarremyr

Emma Barremyr

Tack ♥

God morgon sötnosar ♥

Vill börja med att säga tack till alla er som kommenterade på förra inlägget. Så mycket kärlek ni sprider ♥ Ni anar inte hur mycket det betyder att ni berättar om era erfarenheter kring stress och psykisk ohälsa. En sak är säker och det är att vi aldrig är ensamma och att vi finns för varandra. Jag finns här för er! Psykisk ohälsa är något som drabbar de flesta någon gång i livet och som vi därför behöver lyfta och prata mer om! Ingens liv är perfekt jämt och det är okej att må dåligt och prata om det.

För min del känns det som om jag släppt en sten från hjärtat genom att äntligen ha berättat om vad jag gått igenom. Det är något förlösande med att skriva av sig ibland och jag är så tacksam över att ha så fina läsare som er. Tillsammans är vi starkare ♥

Den här måndagen jag vaknat upp till känns rätt grå och trist. Regnet öser bokstavligt talat ner och jag sitter uppkrupen i soffan under en filt med datorn och jobbar. Jag ligger ganska mycket efter i arbetet efter min sjukvecka, men mår fortfarande inte helt bra så jag försöker släppa det och istället fokusera på det viktigaste.

Den här veckan händer det mycket kul och jag tänker därför ta det lite extra lugnt för att samla nya krafter. Ikväll kör jag äntligen igång uteträningen på Sandgrundsudden och på onsdag bär det upp till Idre för HÄLSOBOOST!

För övrigt så drömmer jag mig tillbaka till den här underbara brunchen vi åt efter ett cykeläventyr i Abel Tasman Nationalpark i vintras!

IMG_2195

Hur gott? Skulle absolut inte tacka nej till en sån brunch just nu ♥

 

Hoppas att ni har en fantastisk måndag vänner och att ni tar han dom er själva!

 

Stor kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats