Emma Barremyr

Restaurangtips i Åre – Liten Krog

Hej vänner ♥

Som jag berättat tidigare så åt vi väldigt mycket god mat när vi var i Åre tidigare i sommar. Bland annat ljuvliga hotellfrukostar på Copperhill, magiska crêpes på Åre Crêperie och en finmiddag med mycket gott på Villa Tottebo.

En annan kväll åt vi middag på Liten Krog – en supermysig liten restaurang med trevlig personal och helt fantastisk god och hemlagad mat!

IMG_6038 IMG_6039

Det fanns mycket gott att välja på menyn, men jag föll till slut för en högrevsburgare med glutenfritt bröd, tomat- och fetaoströrabéarnaisesås och pommes. Så gott!

Pelle åt en kantarellpizza som var fylld med renskav, kantareller, getost, vitlök, lingon och mozzarella! Jag smakade aldrig eftersom den innehöll flera saker som jag inte kunde äta (gluten, svamp, lök), men den såg helt gudomlig ut och rekommenderas om ni har vägarna förbi Åre och vill smaka på en annorlunda pizza!

IMG_6042 IMG_6044

En av de bästa sakerna med att vara ute och resa tycker jag är att uppleva all god mat, speciellt mat som har det där lilla extra. Det är en nysning som hör livet till och som gör mig både glad och lycklig!

Jag blir också extra glad att många restauranger idag börjar bli mer och mer medvetna kring allergier. Eftersom jag varken kan äta lök eller gluten är det ibland svårt att hitta något på menyn, men i Åre upplevde jag aldrig det problemet. De restauranger vi besökte där fixade utan problem glutenfri mat och kunde justera recepten så att de inte innehöll lök som jag ju inte tål så bra!

IMG_6047

 

Mmm, rekommenderar även denna goda burgare om ni har vägarna förbi Åre! 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats