Emma Barremyr

Senaste tiden från Instagram @emmabarremyr

Hej vänner ♥

Den här sommaren är så magisk! Det finns få saker som slår en riktig svensk sommar, och jag är oändligt tacksam för det fina vädret och värmen som hållit i sig så länge nu! Att kunna spendera så mycket tid utomhus som vi har gjort betyder oerhört mycket och jag älskar känslan av att jag faktiskt börjar få en höstlängtan efter kyligare luft, mörka myskvällar och fiska höstdagar! Det är ett tecken på att det varit en bra sommar.

Efter två sköna semesterveckor börjar jag äntligen känna mig lite utvilad. Det är så skönt att sova tills jag vaknar, bara kunna ta dagarna som de kommer och inte ha några måsten. För mig har det varit välbehövligt för att kunna tanka ny energi inför hösten som kommer. Idag går vi in på vår sista semestervecka och den här veckan ska vi passa på att ha några grillkvällar med våra vänner och sedan avsluta med att åka upp till sommarstugan i Runnsjön några dagar innan vi återgår till vardagen igen!

Bloggen kommer fortsätta i semestermood ett tag till och därför bjuder jag på några bilder från den senaste tiden på min Instagram, som uppdateras lite mer frekvent än bloggen nu i sommar!

IMG_1952

Morgonpromenad i ett Magiskt Åre!

IMG_1955

Rensade hallonhäcken, som fullkomligt svämmande över av bär en kväll.

IMG_1962

25 grader i vattnet resulterade i många långa bad vid stugan ♥

IMG_1973

Vi vaknade upp till en magisk morgon vid stugan – en stilla spegelblank sjö och ljudet från lommen ♥

IMG_1981

Gallrade morötter en kväll och fick provsmaka på årets första skörd. Mums!!!

IMG_1988

En dag vid Vänern där vi spenderade timmarna i viloläge tillsammans med vänner! Att detta är Sverige alltså – så otroligt vackert!!!

IMG_1993

En sån där underbar morgonpromenad som bjöd på friska uppiggande vindar ♥

IMG_2001

Eftermiddagsfika med mamma ♥ Krämbulle och cappuccino till mig (tack glutenzym), chokladgrotta och latte till mamma!

IMG_2029

Min första lilla gurkbebis har kommit!!! Alltså lyckan i det här med att odla själv 

IMG_2036

Helgen som gick spenderades med min fina vän Madde på bilden ovan. Vi loggade ut, åt massa god mat, pratade om livet, mediterade, gick långpromenader, njöt av naturen och tankade varandra med massa ny energi ♥

 

På Instagram hittar ni mig under namnet @emmabarremyr!

 

Hoppas att ni mår bra och fått en härlig start på veckan vänner! Kom ihåg att ta hand om er, ge er själva det just ni behöver och att inte jämföra er med andra. Ni är fantastiska precis som ni är! Massa kärlek och energi till er ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats