Emma Barremyr

En underbar helg!

God morgon mina solstrålar ♥

Åh, vilken bra och helt underbar helg det varit!

Jag har haft min vän Madeleine från Stockholm här och vi har haft en riktig tjejhelg! Jag körde ut Pelle i fredags som i sin tur åkte iväg på en grabbhelg, hämtade i samma veva upp Madde på Centralstationen i Karlstad och tog med henne hem till mig.

Madde och jag är så otroligt lika på många sätt och jag är så glad över att ha hittat henne som vän! Våra vägar korsades för tre år sedan när vi gick PT-utbildningen tillsammans och hon har sedan dess varit en av mina käraste vänner som jag kan vara precis den jag är med. Hon är en av få som verkligen förstår mina känslor, och det gör hon just på grund av att vi är så otroligt lika och för att vi genom livet gjort liknande inre resor.

Vi slänger oss in i ”the deep talk” med desamma och skippar allt annat snack! Många skulle tycka att vi är så flummiga, men det är precis därför det är så skönt att vara med Madde – hon har en stor förståelse för det där som inte går att ta på, den inre kraften och kärleken som många kanske känner en rädsla för, men som jag har en stark tro på. Jag tror att alla svar finns inom oss om vi bara vågar lyssna på våra hjärtan ♥

Den här helgen har vi pratat massor, inspirerats av varandra, ätit långa, mumsiga frukostar, varit ute i skogen och gått, gjort en utflykt till Bonäsudden, suttit framför brasan, sett filmen Wild, lagat goda middagar, fikat, sovit ut och bara haft det underbart och mysigt. Ute har det varit minusgrader och ett tunt snötäcke har legat på maken och lyst upp vår vackra värld!

Jag är så tacksam för allt!

IMG_0281 IMG_0288

 

Bonäsudden är en av de vackraste platserna i omgivningarna runt omkring där jag bor nu och självklart var jag tvungen att visa Madde denna vackra plats!

Hemma kokade vi ihop en tomatsoppa med oregano och tofu, som vi sedan packade ner i väskan tillsammans med fröknäcke, friluftsköket, fleecefiltar och sittunderlag. Sen åkte vi ut till Udden, gick en sväng och satte oss sedan på klipporna för att värma på soppan i köket och fylla på oss själva med ny energi!

Energi från god och varm mat, en vacker plats och underbar vän ♥

 

IMG_0287 IMG_0289 IMG_0291 IMG_0290 IMG_0294 IMG_0295 IMG_0298

 

Idag känner jag mig så påfylld av inre kraft och energi och jag är taggad på veckan som bjuder på massa skoj! Jag ser som vanligt fram emot alla yogatimmar, flera roliga jobbuppdrag, en fotografering i Stockholm på fredag och sen årets första julbord på söndag! Åh, äntligen är julen snart här ♥

 

Hur har eran helg varit vänner?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Vilken fin och mysig helg ni haft <3
    Dina bilder skildrar verkligen ett vintervackert Sverige.

    Även här nere i västkusten har helgen varit kylig, men i morgon är "vårvärmen" tillbaka igen. Vågar man ens hoppas på en vit jul i år tro…?

    Kram

    1. Emma

      Ja den här helgen kommer jag minnas länge <3 Härligt att ni fått känna på lite kyla även nere i söder! Jag hoppas verkligen att julen blir vit i år, det var så himla fint förra året ju 🙂 Kram

  2. Emelie

    Mysigt!! Jag har varit sjuk (7e gången i år. Älskar livet) så har mest tagit det lugnt. Min bästa kompis sov hos mig, vi hade tacokväll med filmmys och godis på min crossfitbox och jag har städat och pluggat. Avslutade helgen med julfika igår kväll med några nyfunna vänner 🙂 Längtar verkligen till julen nu!! Men det är ganska jobbigt att cykla i kylan haha..

    1. Emma

      Näe, vad tråkigt att du varit sjuk igen! Låter ändå som du haft en fin helg och unnat dig mysiga saker – helt rätt! Kram och krya på dig!

stats