Emma Barremyr

Underbar sommarkväll och godaste grillmiddagen

God morgon torsdag ♥

Igår förmiddag packade jag in mig själv i bilen och åkte norröver till mamma och pappa i Torsby, för att spendera ett par dagar med dem. Att vara hos mamma och pappa sprider ett lugn inom mig. Det är en plats som jag känner mig så trygg och avslappnad på. Inga måsten, bara här och nu.

Jag älskar att sitta på terassen och blicka ut över trädgården, busa med Tassen, pyssla tillsammans med mamma och pappa, gå runt i skogarna där och bara hänga med familjen.

Igår åkte jag och mamma ner på byn och gick lite i affärerna samt tog en fika på Wienerkonditoriet. Sen tillbringade jag resten av eftermiddagen med att rensa deras enorma hallonbuske. Jag ÄLSKAR ju hallon, och passar på att sno med mig några liter hem nu när jag är här. Nu kommer jag ha frysen full av hallon i vinter (med tanke på alla hallon jag plockat hemma också)!

Vi avslutade dagen med en fantastisk grillmiddag – ja faktiskt en av de godaste jag ätit! Mamma hade marinerat lax i olja, citron, honung, dill, salt och peppar som vi la på grillen tillsammans med sötpotatis och sparris som vi penslade med smör och flingsalt. Vi serverade med min favoritsås (fetaost + turkisk yoghurt) och en färgglad sallad!

Min yngsta syster Julia (som jag inte träffat på en månad) var också hemma och vi hängde ute på terassen ända tills det började mörkna! Underbara sommarkväll ♥

IMG_6481 IMG_6460 IMG_6461 IMG_6468 IMG_6469 IMG_6465 IMG_6488 IMG_6490 IMG_6494 IMG_6501 IMG_6503 IMG_6478

 

Nu ska jag ta med mamma på en långpromenad och sen ska vi baka hallonpaj!

 

Vad gör ni idag?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda Assarsson

  Men vad galet gott med hallonpaj!!! Tokälskar hallon 🙂

  Här i Stockholm har solen och vi tagit sovmorgon 😉
  Såå härligt att bara ta det lugnt..äta frukost länge..chilla..

  Senare blir det shopping och en löprunda 🙂

  Har just bokat in en helg med min bästa vän i just Karlstad i november, för att fira våra födelsedagar och snacka ikapp lite av den tid vi inte längre får tillsammans.
  Om du har några fina tips på restauranger så tas de tacksamt emot 🙂

  Njut av dagen och må bäst!!

  1. Emma

   Ja visst är det gott med hallonpaj! Låter som du har underbara dagar, fortsätt njut och ta hand om dig! Och så Kul med en helg i Karlstad, hoppas du såg mitt svar på restaurangtips i förra kommentaren? Kram

stats