Emma Barremyr

Lyxigt vandrings-retreat med vandring i Murstensdalen och spamys på Loka Brunn!

Hej vänner ♥

Den 19-20 augusti hoppas jag att ni vill komma och vandra tillsammans med mig i vackra Murstensdalen och sedan fortsätta eftermiddagen och kvällen på Loka Brunn med eftermiddagsfika, spamys, en trerätters middag och sedan övernattning med tillhörande frukostbuffé.

Ett alldeles speciellt och lyxigt vandrings-retreat!

Jag älskar verkligen Loka Brunn! Det är en oas ute i skogen som sprider ett fantastiskt lugn och massa ny energi. Där serveras världens godaste mat, sköna behandlingar och en magisk natur. Det är en plats som sprider hälsa och välmående på många sätt!

Och Murstensdalen alltså! Detta gröna, tysta, vackra, fridfulla och alldeles magiska naturreservat i trolska Bergslagen! Det är en otroligt vacker upplevelse att vandra där. En fin led både för oss vana vandrare och för dig som är nybörjare.

IMG_8317IMG_4698

 

Såhär är vandringseventet upplagt:

Vi kommer mötas upp vid Loka Brunn under förmiddagen och sedan gemensamt bege oss till naturreservatet Murstensdalen, där vi tillsammans kommer vandra en slinga på 12 km. Det är en ganska lätt vandring i en fin terräng och alldeles magisk natur! Jag och Pelle har varit där och vandrat flera gånger och denna trolska skog är något av det mäktigaste jag upplevt. Vi kommer äta lunch ute i skogen och när vi sedan kommer tillbaka till Loka Brunn väntar en eftermiddag med gofika, avkoppling i spat och sedan en trerätters middag som avslutning på dagen. 

Morgon därefter njuter vi av en underbar frukostbuffé och sedan har ni möjlighet att utnyttja både spa och gym om ni önskar det innan hemfärd!

Ta med er era partners, kompisgänget, familjen, kollegorna eller kom själva precis som ni är. Det blir också ett tillfälle att träffa nya vänner! Oavsett om ni är vana att vandra eller inte så kommer ni kunna delta och få en fin naturupplevelse och därefter njutningsfulla timmar i spat och god mat som ni sent kommer glömma!

Läs mer och boka in er på vandringen i Murstensdalen här!

 

IMG_5077IMG_4790IMG_4122IMG_5112-980x653

Bilder är från mina tidigare vistelser på Loka Brunn och i Murstensdalen!

Det kommer bli härliga dagar med fokus på naturkraft och välmående där vi kommer kombinera ett dygn med att vandra, njuta av god mat, avkoppling, lyx och njutning här och nu! Ni är många som efterfrågat ett vandringsevent, och detta kommer bli en alldeles fantastisk och speciell upplevelse som vi skapar tillsammans ♥

 

>> HÄR kan ni se schema för dagarna, läsa mer om själva eventet och boka!

Har ni frågor får ni gärna höra av er till emma@ptbyemma.se!

 

Eventet görs i samarbete med Loka Brunn.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats