Emma Barremyr

En god helgfrukost

God morgon mina vänner ♥

Nu är helgen nära igen och ni kan ju bara gissa vad jag sitter och längtar efter just nu?!

Just det, HELGFRUKOST!!!

Jag prioriterar och planerar alltid så att jag kan äta min frukost i lugn och ro, varesig det är vardag eller helg, och jag unnar mig därmed stressfria frukostar varje dag för en så njutningsfull start på dagen som möjligt. Men det är något speciellt med helgen, och känslan av att kunna sitta extra länge och inte behöva springa iväg någonstans är så himla härlig!

Ja hörnni, det här med frukost på helgen, det är verkligen något alldeles speciellt ♥

Förra helgen njöt på av en hotellfrukost tillsammans med mamma och pappa på söndagen, men på lördagen dukade vi upp frukosten här hemma och satt sedan hela förmiddagen och plockade med lite smått och gott, drack kaffe och bara njöt av lugnet!

IMG_5464 IMG_5466 IMG_5468IMG_5469 IMG_5474 IMG_5476 IMG_5480

 

TIPS!

>> Här finns receptet på glutenfria havrefrallor!

>> Här finns recept på somrig fruktsallad med keso!

 

Njut av helgen och ta hand om er vänner 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ISA

  nu fick du mig att längta efter frulle! 😉 så värt att lägga lite extra tid och omsorg på att mysa till den <3

  1. Emma

   Hihi, frulle alltså! Verkligen värt att lägga lite extra kärlek om omsorg på att få en bra start på dagen som du säger <3

  1. Emma

   Ja det tycker jag verkligen du ska göra! Det är härligt att njuta av lite extra lyx på helgen 🙂

stats