emmabarremyr

Emma Barremyr

LINSER.COM

Hej kompisar ♥

I samarbete med Linser.com vill jag idag berätta om deras tjänst, och på vilket sätt den kan vara till hjälp för oss med synproblem.

Synproblem är ju väldigt vanligt. I min familj har vi glasögon och linser allihopa utom mamma (hon har bara läsglasögon). Jag är född med ett litet brytningsfel som inte var något problem när jag var yngre, men nu när jag börjar bli äldre har ögonen svårare att anpassa sig och jag borde bära glasögon hela tiden för att slippa problem, men tror ni jag gör det?

Nej tyvärr inte. Glasögonen är på när jag sitter framför datorn och jobbar, ser på tv, kör bil eller läser. Eftersom jag fick glasögon så sent har jag svårt att använda dem i dagliga livet då jag inte känner mig bekväm i dem och mest upplever att de är ett störande moment. När jag tränar och är aktiv upplever jag att de är mer i vägen än vad de faktiskt ger nytta!

Att jag inte använder glasögonen som jag borde resulterar såklart i problem. Jag får ont i ögonen, spänningshuvudvärk, blir trött, allmänt spänd i ansiktet och i musklerna runt huvudet.

Jag har länge gått och tänkt på att jag borde skaffa linser för att verkligen ta hand om ögonen på heltid. Glasögon är inget bra alternativ för mig eftersom jag inte känner mig bekväm i dem. Linser däremot känns smidigt då de varken syns eller känns!

2.4

Det är här linser.com kommer in i bilden.

Linser.com är en jämförelsetjänst där vi enkelt kan sortera och jämföra priser på kontaktlinser från marknadens främsta nätbutiker. Där finns all information kring respektive nätbutik samlad och det går enkelt att hitta köp- och leveransvillkor samt kontaktinformation till varje butik.

Där presenteras också information kring respektive linstillverkare tillsammans med deras produktutbud och priserna på sidan uppdateras kontinuerligt. Det betyder att vi alltid hittar de senaste priserna på kontaktlinser hos linser.com.

Jag har bekantat mig med sidan och hittat bra information kring olika typer av synfel, recept-tolkning och annat som kan vara viktigt att känna till som kontaktlinsanvändare. Det är även enkelt att sortera och filtrera efter specifika produkter eller andra kriterier på kontaktlinserna!

2.2

 

För mig som är nybörjare på det här med linser känns linser.com som en väldigt bra sida med mycket matnyttig information där jag också kan jämföra olika priser på kontaktlinser. Det kommer vara en bra hjälp på traven nu när jag äntligen fått tummen ur till att fixa linser!

 

 I samarbete med Linser.com.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats