Emma Barremyr

Hej måndag

God morgon vänner ♥

Och hej MÅNDAG! Jag jobbar som vanligt hemifrån hela dagen idag och passade därför på att ta en lång sovmorgon. Lyckades skrapa ihop över 10 timmars sömn och känner mig som en ny människa nu. Aaaaah, underbart! Sömnen är en viktig del i återhämtningen och för min del så otroligt skönt och välbehövligt efter en vecka med mycket jobb!

Jag har under veckan som gått både haft företaget och ett nytt jobbuppdrag på schemat. Igår jobbade jag 11 timmar på nya jobbet där jag gått på upplärning under veckan. I fortsättningen kommer jag enbart jobba onsdagar där (som en liten komplettering till företaget), men första veckan såhär blev lite speciell med tanke på allt jag behövde lära mig och nästan fyra dagar gick åt till det jobbet veckan som gick.

Men, trots allt jobb förra veckan hann jag ta det lite lugnt och njuta av ledig tid under lördagen. Jag och Pelle åt en långfrukost med färska jordgubbar från odlingslådorna, njöt av ett löppass i skogen, tog en kaffe på stan under tiden som jag hejade på mina PT-kunder som sprang Stadsloppet och gick sedan bio på kvällen. Livet efter dig – äntligen fick jag se filmen, som för övrigt var så bra!

Har låtit kameran legat på hyllan den här helgen, men här är två bilder från min Instagram @emmabarremyr!

IMG_1405 IMG_1409

1. Våra jordgubbar börjar ÄNTLIGEN bli röda. Till lördagsfrukosten norpade vi de första röda bären och ALLTSÅ så GODA de var!!!

2. Godaste biosnacket – mintchoklad och popcorn till mig!!!!

 

Vad har ni gjort i helgen sötisar?

 

PS. Tusen tack till alla som deltog i tävlingen i samarbete med Nogasin GO. Vinnarna blev Sofia, Sandra och Frida. Ni är kontaktade via mail! DS.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Ja de där sovmorgonarna behövs ibland! Skönt att kunna ta den en måndag när jag inte fick den i helgen 🙂

stats