Emma Barremyr

TVÅ PODDTIPS

God morgon ♥

Hoppas att ni mår bra mina sötnosar!

Jag har en körig vecka den här veckan med mycket jobb. Det börjar dra ihop sig till semestertider och mitt i allt det har jag flera nya projekt på gång! Jag älskar när det händer mycket. Även om jag är lite trött så är det så himla kul, och jag försöker verkligen att njuta av det här underbara nuet.

För att ge mig själv en så bra och lugn start på dagen som möjligt tog jag en morgonpromenad i skogen innan frukost. Åh, vad jag älskar den starten på dagen! Och frukosten smakar ju så himla bra sen ♥

Ingen telefon och inga lurar fick följa med på dagens promenad, men här kommer ett tips på två poddar jag ofta lyssnar på under mina promenader.

 

1. Drivkraften’s podcast

Det är kära Malin Rosén som driver den här podden med fokus på personlig utveckling, mental träning och hälsa. Bara fem avsnitt har släppts än så länge, och jag längtar så mycket till alla framtida avsnitt! Avsnitten består främst av intervjuer med personer som har ett tungt bagage, där vi lyssnare får ta del av deras väg till känslomässig harmoni. Det jag lyssnat på har varit så himla bra och jag är så tacksam för att de delar med sig. Malins förhoppning med podden är att fler ska få upp ögonen för mental träning då hon är helt säker på att världen skulle se bättre ut om fler vågade möta sig själva. Det tror jag också!

Läs mer om och lyssna på podden här!

1200x630bf

2. Kära barn

Världens mest underbara och mysigaste podd – även om jag inte har några barn själv. Men barn har vi ju alla varit, och därför berör den här podden oss alla på ett eller annat vis. Podden drivs av Karolina Von Heidenstam och i varje avsnitt har hon med sig Louise Hallin, barnmorska och legitimerad psykoterapeut med inriktning på barn- och ungdomsfrågor. Alla, verkligen ALLA borde lyssna på den här podden! Den utbildar, ger förståelse, bygger självförtroende, trygghet, får mig att le och längta efter barn varje vecka! Kära barn släpps varje tisdag och jag kan gå och längta till tisdagarna då jag får ha Karolina och Louise i lurarna när jag går i skogen ♥

Läs mer om och lyssna på podden här!

kra_barn

 

Klicka på länkarna om ni vill ni läsa om tidigare poddar jag tipsat om!

>> Ångestpodden

>> Att resa podden

>> Poddkärlek

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats