Emma Barremyr

Hjälp!

Hej bästa ni ♥

Blogglivet går upp och ner och för tillfället befinner jag mig i en liten dipp. Jag känner att jag tappat lite av bloggnistan och inspirationen den senaste tiden. Jag vet av erfarenhet att det går över, men jag skulle bli himla glad om ni ville hjälpa mig lite på traven just nu!

Berätta för mig vad ni gillar att läsa om!

Jag har förstått att många av er är väldigt förtjusta i matsedeln som kommer upp varje måndag och att ni även kikar in här för att få receptinspiration. Det är så himla roligt! Men vill ni läsa om något mer än bara kost och recept?

Träningsrelaterade inlägg? Övningstips? Psykisk hälsa/ ohälsa? Ätstörningsrelaterade inlägg? Mer om vandring och äventyr? Har ni tips på bloggämnen som ni vill att jag tar upp? Vill ni ha mer bilder och text från mina ”vanliga” dagar – typ ”måndag i bilder”?

Det skulle vara så fint att få lite ny inspiration och höra era tankar. Alla önskemål är välkomna 

IMG_0838

Vill också passa på att påminna er om hur otroligt tacksam jag är över ER, fina läsare ♥

Ni är tiotusentals personer här inne varje månad, och det är så lätt att glömma och förstå sig på när jag sitter här bakom skärmen. Att blogga är rätt så ensamt, men tack vare er så känner jag mig aldrig ensam. Jag vill tala om för er hur otroligt BRA ni är, och hur fint det är att hänga här i bloggen med er. Jag är så oändligt glad och tacksam för alla fina kommentar och hejarop ni så ofta ger mig. Det betyder mer än ni kan ana ♥

 

Njut av en fantastisk tisdag och lova att ta ni tar hand om er själva!?

 

Kram/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Jag älskar alla olika listor som finns, sådana som du svarar på ibland. Älskar att lära känna personer och vill veta allt allt allt om allting hela tiden, så jag tycker det är jättekul när du svarar på lite längre listor om någonting helt random. Sådant vardagligt liksom. 🙂

 2. Lovisa

  Jag tycker din blogg är väldigt bra som den är med en bra blandning av alltihop som du föreslog! 🙂
  Alltid lika roligt att läsa! Kram! 🙂

 3. Sandra e

  Jag måste bara säga att jag älskar din blogg precis som den är! Du har en jättebra mix av mat, recept, vardag, träning, hälsa, trädgård, meditation och resor! Du har alltid så härliga bilder och du är personlig- du ÄR en stor inspiration! Jag skulle gärna se ännu mer recept på typ hälsosammare fika (om du har tid) sedan är det alltid kul att läsa om dina erfarenheter kring saker du testar, allt från mindfulness till menskopp =)
  Kram!

 4. Ann Mårtensson

  Läser gärna om hur man kan komma tillbaka efter anorexi/bulimi.
  Matschema och hur du mådde , dina tankar och hur du ändrade dem, alla tips på att komma tillbaka både gällande mat och tankar, träning. Vad hjälpte dig?

 5. Carro

  Jag vill jätte gärna ha massa inspiration om vandring och äventyr, gärna om yoga och mindfulness..ja lite allt möjligt, gillar det mesta 🙂

 6. Caroline

  Hej! Jag tycker det är svårt att träna på sommaren utan gym (förutom att springa då) så jag skulle jättegärna vilja ha tips på träningsprogram att köra utomhus utan redskap! Alltså inte bara tips på en övning utan ett helt träningsupplägg 😀

 7. Elin

  Hej! Mer om resor och äventyr! Listor på drömresor, bästa du har upplevt hittills osv. Även ”Inför sommaren”-inlägg (resande, mat, tankar kring utseende osv), och även dag-för-dag bilder. Mer vardagliga inlägg. Lite blandat alltså =)

 8. Sarah

  Ätstörningsrelaterade/psykisk ohälsa med fokus på tips och trix för att komma framåt istället för att älta gammalt 🙂 Vardagsinlägg är alltid uppskattat, vad bloggerskan gör, äter, tänker osv. Jag upplever ofta som läsare att frekvensen ibland är viktigare än innehållet, eftersom man kikar kanske ett par gånger per dag så är en liten uppdatering alltid roligare än ett stort inlägg mer sällan 🙂 gillar din blogg så inget att klaga på utan bara tips till din fråga!

 9. Marie

  Heej! Jag skulle gärna ta emot lite styrketräningstips. Gärna några cirkelpass samt lite pass som fokuserar mer på en muskel/muskelgrupp t.ex bröst, armar, mage, ben osv. Märker hur ont jag fått i axlarna/övre delen av ryggen under våren då jag suttit och pluggat en hel del, tänkte därför ta sommaren att arbeta mig starkare till hösten.

  Kram

 10. Emma

  Jag sitter på balkongen just nu och känner att jag har svårt att få semesterkänsla. Är rastlös och nästan lite stressad för att jag INTE har något att göra. Detta är nog många som känner igen sig i. Kanske kan du göra inlägg om detta..? Hur gör du när du får semester för att verkligen få till den välbehövliga återhämtningen? ☺️

 11. Sofia

  Det är förståeligt att inspirationen går upp och ner ibland. Jag är verkligen imponerad över dig och alla andra som bloggar, hur ni ändå kommer på intressanta saker att skriva om dag ut och dag in!:)
  Jag skulle gärna läsa mer om yoga/meditation, mental hälsa och träningstips (gärna där inga redskap behövs då det är skönt att kunna ta med träningen vart som helst nu under sommaren).
  Kram och tack för all inspiration du ger!

stats