Hej vänner ♥
Som vanligt flyger veckorna förbi i en rasande fart och nu går vi in på sista veckan i maj! Hur galet är inte det? Snart sommar ju!
Det är väldigt skönt med rutiner krig maten och att ha den planerad såhär, men desto mer sommar det blir ute desto mer kommer vi släppa på planeringen för att kunna vara mer spontana, gå ut och äta, åka på picknick eller ta en spontan grillkväll! Det varmare vädret som kommer med sommaren gör ju att det blir roligare att komma ut på saker, även om det är himla mysigt att äta och fixa mat hemma. Picknick och alla spontana grillkvällar är iallafall något jag ser fram emot väldigt mycket 🙂
Den kommande veckan är dock maten planerad och vi kör på med våra vanliga rutiner, förutom en kväll hos syrran och sedan morsdagmiddag på söndag!
Här är veckans matsedel vecka 21:
Måndag: vegansk sallad med basilika- och citrondressing
Tisdag: omelett
Onsdag: grillkväll hos syrran och Martin
Torsdag: halloumistoganoff med ris
Fredag: grillad tofu med jordnötssås och sallad
Lördag: laxburgare
Söndag: Morsdagmiddag
Och jag är som vanligt nyfiken!
Vad planerar ni för gott den här veckan?
Kram / Emma.
Ikväll blir det sojabönsoppa (recept på arla.se) och imorgon kväll blir det ”havreplättar med banan” (recept ica.se), mer som ett mellis egentligen men vi äter det som kvällsmat ibland ihop med tinade blåbär/hallon & lite ringlad agavesirap. 🙂 Igår kväll testade jag dina kycklingköttbullar med fetaost, jättegoda! Barnen gillade dem också, tumme upp för det! 🙂
Men mums så mycket gott 🙂 Så roligt att ni gillade kycklingköttbullarna! njut och ah en fin vecka!
Massa goda saker 🙂
Ellerhur! Längtar till varje dag ju 🙂
älskar att kolla in dina veckomenyer, även om jag cirka aldrig gör sådär ”avancerad” mat själv så blir jag ändå inspirerad. Och frestad! haha
Kul att du ändå uppskattar det 🙂 Det är inte så avancerad mat som det ser ut! Hoppas du fått i dig lite goa middagar i veckan! Kram