Emma Barremyr

NU ÖPPNAR VI ANMÄLAN TILL HÄLSOBOOST I IDRE!

God morgon mina solstrålar ♥

Söndag är här vilket innebär att jag och Alexandra äntligen öppnar upp anmälan till HÄLSOBOOST I IDRE!

1-4 september väntar alltså en riktig hälsoboostarhelg i vackra Idre. En helg där fokus ligger på hälsa och välmående och där vi kommer guida och inspirera er till att vara den bästa versionen av er själva. Vi kommer prata psykisk hälsa, introducera er i mindfulnessövningar, diskutera och dela med oss om våra tankar kring psykisk ohälsaperfektionism, sociala medier och stress.

Vi kommer att äta och bo på ett av fjällvärldens allra mysigaste hotell – Pernilla Wiberg hotell! Där kommer vi under helgen bada i lyx och bara njuta av livet! Vi får äta den godaste frukostbuffén en kan tänka sig, njuta av två-rätters middag varje kväll, bo i mysiga rum, slappa i en avkopplande relaxavdelning, mysa framför en sprakade brasa och har en hel fjällvärld utanför dörren!

Rörelseglädje och naturkraft tror vi också är en viktig del för vår hälsa. Rörelsen under hälsohelgen kommer bestå av mysiga promenaderfjällvandring och cykeläventyr i en magisk fjällnatur! Luncherna kommer vi äta utomhus i naturen. När vi vandrar kommer vi laga mat i spritkök ute på fjället och en annan dag kommer vi grilla med en vacker utsikt framför oss! Aaaaaah!

Anmälan sker till: alexandra@starkochglad.nu

Priset är: 4995:- och då ingår:

  • Boende i dubbelrum på Pernilla Wiberg Hotell (enkelrumstillägg 750:-)
  • Frukostbuffé på Pernilla Wiberg Hotell alla dagar
  • 2 rätters middag varje kväll
  • Lunch fredag och lördag där vi lagar maten gemensamt utomhus
  • Rörelseglädje i form av promenader, vandring och cykeläventyr
  • Diskussioner kring psykisk hälsa och ohälsa
  • Introduktion i mindfulness + övningar
  • Hembakat mellanmål och fika
  • GOODIEBAG

Allt utom resan till fjället ingår. Enklast är att åka bil till Idre fjäll, men det går också tåg till Mora och sedan buss till Idre fjäll därifrån (ungefär 2 ggr per dag). Vi kommer skicka ut en deltagarlista till alla för att det ska finnas möjlighet att samåka i bil om ni önskar det. 

Det finns 20 platser och både tjejer och killar är självklart välkomna att delta under helgen!

IMG_9427

Vår tanke är att ni ska lämna helgen och känna er genomboostade av hälsa, starka och glada från insidan och ut!

Kom själv eller ta med en vän/ sambo! Tillsammans ska vi skapa en fantastisk helg att minnas för livet! 

 

Vid frågor – maila emma@ptbyemma.se eller alexandra@starkochglad.nu.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats