Emma Barremyr

Go Active Travel – Shirin Wellness Week

Everydaystories partner promotion

palma-de-mallorca

Träningsresor utomlands har de senaste åren blivit riktigt populärt! Jag förstår det verkligen, för hur härligt är det inte att åka iväg på en härlig solresa och kombinera timmarna i solstolen med god mat, träning, umgänge och upptäcktsfärder? Underbart skulle jag säga och idag vill jag därför ge er ett tips på en sådan resa!

I september håller Shirin Djavidi en wellnessresa till Mallis tillsammans med Go Active Travel, och idag gästbloggar Shirin här och berättar mer om denna spännande resa för er!

shirin löpning

GÄSTBLOGGINLÄGG AV SHIRIN:

Jag har tränat sen jag började skolan som sexåring. Det är en livsstil som har hängt med sen dess och något som jag aldrig skulle kunna tänka mig vara utan. Att leva aktivt är för mig lika viktigt och naturligt som att borsta tänderna. För att det får mig att må så himla bra, både mentalt och fysiskt. Och ju mer jag tränar desto mer inser jag hur extremt viktigt det är för att behålla en god hälsa och vara en god förebild för mina döttrar.

Sedan jag flyttade till Mallis för snart två år sen är det så självklart att träna utomhus i princip året runt. Att det är absolut underbart är en underdrift. De kunder jag har både privat, i mindre grupper eller på träningsresor, brukar vara lika lycklig för själva träningen, som för upplevelsen att få röra sig utomhus.

shirin yoga 5

Nu kan du komma och träna med mig på vackra Mallorca. Det blir en vecka med sol, bad och upplevelser och en hel massa bra träning. Och jag tränar andra som jag tränar själv, jag försöker förenkla och göra träningen till en upplevelse istället för något som bara ska bockas av. Man ska kunna utöva det var som helst, utan en massa krångel. Istället för att stå på ett trist löparband inomhus tar vi med oss träningen ut i naturen. Vi hittar på nya moment och tränar på nya ställen, vid havet, i bergen, på gräsmattan eller var det nu kan vara. Det är kul, omväxlande och effektivt.

Så om du vill uppleva sol, värme, skön träning, träffa härliga människor, träna i häftiga miljöer, ta ljumma bad i havet och äta god mat, så är det just hit till Mallorca och min Wellness Week du ska. Hoppas att vi ses här på min fantastiska ö i september.

Kram Shirin

Läs mer och boka din plats på Shirin Wellness Week hos Go Active Travel.

strandträning

 

Inlägget är ett sponsrat gästinlägg från Go Active Travel.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats