Emma Barremyr

VANDRINGSINSPIRATION

Hej vänner ♥

I veckan satt jag och drömde mig tillbaka till alla våra vandringar som vi gjort, jag och Pelle.

När jag tittade på bilderna kom jag att tänka på hur otroligt många vackra platser vi varit på tillsammans när vi gjort våra äventyr! Naturen i vår fina, fina värld är så magisk och alldeles sagolik. Jag vill bara uppleva den mer och mer, och är oändligt tacksam för alla underbara platser jag fått hittills fått vistas på.

Under våra nästan sex år tillsammans har vi bland annat vandrat en del av Kungsleden, gått i trolska Murstensdalen, gått upp för Kilimanjaro, vandrat i Geiranger, bestigit Galdhöpiggen, gått längs Besseggen, till sagolika Trolltunga, gjort många fina dagsturer i Idre, vandrat på Hornstrandir i Island och gjorde i vintras under vår fantastiska resa till Nya Zeeland flera helt otroliga vandringar!

Nu när sommaren är på väg, kan jag inte låta bli att drömma mig bort i vandringsvärlden! Jag blir så himla sugen på att packa ryggsäcken, ta med tältet och ge mig av på en lång vandring tillsammans med Pelle!

I sommar planerar vi att eventuellt göra en roadtrip till Idre, Åre och sedan en sväng in i Norge. Vandring och äventyr står i centrum!

Jag vill så gärna dela alla underbara känslor och upplevelser jag har inom mig med er, så i det här inlägget har jag klistrat in massa bilder som inspirerar mig från våra tidigare vandringsresor! Hoppas det inspirerar er också ♥ Vill ni läsa mer och se fler bilder av respektive vandring kan ni klicka på länkarna under bilderna.

IMG_9358 - Kopia IMG_9395 IMG_9026

Kungsleden, Abisko – Nikkaluokta

IMG_4708 IMG_4716 IMG_8296

Murstensdalen

IMG_7522IMG_7529 IMG_7537 IMG_7576

Kilimanjaro dag 1

Kilimanjaro dag 2

Kilimanjaro dag 3

Kilimanjaro dag 4

Kilimanjaro dag 5

Kilimanjaro dag 6 – TOPPBESTIGNING!

Kilimanjaro dag 7

IMG_1937 IMG_1898

Geiranger

IMG_2289IMG_2318

Galdhöpiggen

IMG_2377

Besseggen

IMG_2559 IMG_2570 IMG_2447

Trolltunga

IMG_8090IMG_7957IMG_8024IMG_0304IMG_8012

Hornstrandir dag 1

Hornstrandir dag 2

Hornstrandir dag 3

IMG_9426IMG_9461

Två toppar på en dag i Idre!

IMG_1789IMG_1843IMG_1777IMG_1799

Tongariro Alpine Crossing

IMG_2386IMG_2401IMG_2418

Mount Alfred

IMG_2445IMG_2466

Queenstown Hill Track

IMG_2585IMG_2574IMG_2591

Hooker Valley Track

IMG_2626IMG_2630IMG_2651

Mount John Walkway

 

Blir du också sugen på att vandra när du ser bilderna?

Berätta gärna vilken vandring du helst skulle vilja göra, eller om du vill tipsa mig om en fin vandring JAG borde göra!

Tack ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. C

  Wow!! Vilka fantastiska bilder! Man blir så otroligt inspirerad! Finns så många fina platser bara här i Norden.

  1. Emma

   Tack snälla du! Kul att det inspirerar dig! Som du säger så finns det verkligen många fina platser även här i Norden 🙂

  1. Emma

   Ja att vandra är något av det bästa! Naturen och jag själv som du säger, så magiskt med så enkelt <3

 2. Linda Assarsson

  Vilka underbara bilder 🙂

  Jag och min sambo cyklar oss igenom våra semestrar och jag bara älskar’t 🙂
  Gotland tre gånger, Öland, Dalarna och Gran Canaria två gånger har det blivit hittills!
  Man får uppleva sååå mycket vacker natur när man cyklar såhär och såå underbart sätt att umgås på! Kan tro det är detsamma när man vandrar!

  1. Emma

   Jag förstår att du älskar det! Så underbart att cykla i naturen och som du säger -mysigt sätt att umgås på! En cykelsemester ska nog jag också göra i framtiden! Står på bucket list nu 🙂

stats