Emma Barremyr

Barnvagnar för aktiva familjer – mina tankar om framtiden

Everydaystories partner promotion

Hej vänner ♥

I samarbete med Thule kommer jag i det här inlägget dela min tankar kring barnvagnar för aktiva familjer.

Jag har ju inga barn själv än, men tänker att det kanske inte ligger alltför långt fram i tiden, och därför kändes det roligt att få göra en djupdyning i ämnet barnvagnar. Jag hoppas ju så innerligt att jag och Pelle i framtiden kommer kunna kalla oss föräldrar, och vår tanke är ju då såklart att vi kommer fortsätta att leva ett aktivt liv tillsammans med våra barn.

Både jag och Pelle är två personer som älskar att vara ute i naturen och röra på oss, sommar som vinter. Äventyr och friluftsliv är viktigt för oss och det är något som vi såklart vill dela med våra barn. Vi har funderat kring hur det kommer bli den dagen vi blir föräldrar och är båda övertygade om att det blir vad vi gör det till. Tack vare företag som Thule kommer vi kunna fortsätta vara friluftsmänniskor även som småbarnsföräldrar. Att vandra, cykla, åka skidor och springa kommer faktiskt inte vara några problem så länge vi har rätt utrustning.

Thule_Chariot_Cougar2_red_side_skiing_10100936_10100931 kopia

Thules produkter är designade av friluftsentusiaster som prioriterar smarta funktioner som gör dem enkla att använda, så att vi ska få en bättre upplevelse.Genom att byta hjul eller sätta på skidor på vagnen anpassas den till olika aktiviteter. Säkerheten på vagnarna är dessutom hög eftersom Thule utvecklar produkter som uppfyller eller överträffar internationella säkerhetsstandarder. Den rigorösa interna testningen säkerställer att produkterna klarar av även de tuffaste förhållandena, så att vi och våra barn kan vara trygga.

Den vagnen jag fastnade mest var var multisportsvagnen – Thule Cougar, som finns i modell som passar både för ett eller två barn. Tänk att kunna promenera, jogga, cykla, vandra och åka längdskidor med en och samma vagn – helt fantastiskt ju! Beroende på årstid kan man alltså utöva de aktiviteter man gillar bäst tillsammans med barnet/ barnen.

Så underbart att få ta med sig barnen på alla aktiviteter. Jag kan riktigt se mig själv och Pelle glida fram i längdspåren uppe i Idre med barnvagnen efter oss om några år. Eller när vi är ute och vandrar på fjället eller i skogen och har barnen med oss i vagnen. Åh, pirr i magen!!!

Thules jogging- och sportbarnvagn, Thule Glide är en annan barnvagsmodell som är extra smidig och lätt, som är perfekt för den som vill kunna gå och springa med barnvagn oavsett ambitionsnivå.

Kan varmt rekommendera barnvagnsguiden – Thule hos Sofia! Där hittar massa matnyttig och mer djupgående information om alla barnvagnar!

Thule_LS_AWK_Chariot_Cougar1_hiking_10100935_10100934_10100533_10100534_20100808 kopiaThule_LS_AWK_Chariot_Cougar1_skiing_10100935_10100934_10100533_10100534_20100808 kopia

Thules produkter är alltså utformade för att passa mig, mina barn och min aktiva livsstil, från att barnen är nyfödda tills de är redo att själva ta sig fram vid min sida. Det gillar jag!

Att få grotta ner mig i barnvagnar var ju riktigt kul, och nu när jag ser vilka bra och roliga grejer det finns längtar jag nästan ännu mer efter barn! Tänk att få ha med dem på äventyren och tidigt kunna introducera en aktiv livsstil som en självklar det av livet ♥

thulebarnvagn-13thulebarnvagn-15

Som ni ser på bilden ovan finns även en liggdel för de allra minsta, vilket möjliggör en aktiv livsstil redan från staren av föräldralivet!

 

Inlägget presenteras i samarbete med Thule.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma Kristiansson

  Thales vagnar är bäst. Underbar vagn. Vet inte helt vilken modell vi har. vi hade först en enkel till första barnet och nu en dubbel efter andra barnet. Kommer fram i alla möjliga terränger. Samt är den skonsam för handlederna då den rullar så lätt:)
  Det bästa är att man kan åka inlines med den:) älskar den vagnen.

  1. Emma

   Ja jag förstår det! Känns som om dessa vagnar skulle passa mig och Pelle perfekt med tanke på vilket livsstil vi har! Jag längtar efter barn och drömmer om en sån här vagn i framtiden 🙂

 2. Sofia

  Hur mycket får du för att göra reklam på bloggen?. Tycker det är så tris med all reklam i bloggarna…

  1. Syster Lina

   Måste bara svara på den här kommentaren, inte för att vara otrevlig utan bara berätta hur det är. Som Emmas syster ser jag hur mycket hon sliter med bloggen och hur mycket tid hon lägger ner och NEJ, det är inga jättesummor hon får av de här inläggen utan bara tillräckligt för att kunna fortsätta lägga ner så mycket tid på bloggen som hon gör. Emma ger så mycket till bloggen och sina läsare och även om hon får massa kärlek tillbaka i form av fina kommentarer så räcker inte det för att kunna fortsätta blogga så mycket. Gillar man inte reklaminläggen är det bara att scrolla förbi och läsa det man tycker är kul att läsa 🙂

stats