Emma Barremyr

Bananbröd och chailatte

God morgon mina sköna bönor ♥

Det är onsdag, solen skiner och jag känner mig så otroligt glad! Finns det något bättre än att vakna upp till det här underbara ljuset? Solstrålar, blå himmel och fågelkvitter ♥ Det är tamejtusan något av det bästa som finns! Jag sover med öppet fönster och när jag vaknar ligger jag en stund och andas in den friska luften i sovrummet, lyssnar på fåglarna, njuter av solstrålarna i mitt ansikte och taggar för dagen med positiva tankar!

En fantastisk start på onsdagen!

Jag är sedan pepp på att kliva upp ur sängen då jag alltid vet att jag har en god frukost som väntar på mig. Idag rostade jag en skiva bananbröd (recept här) med ett rejält lager jordnötssmör och jordgubbsmarmelad (alltså TESTA den kombon om ni inte gjort det, mums!!!). Mixade även ihop världens godaste chailatte (recept här) som jag pudrade lite kanel över!

Ser kanske lite klent ut, men det mättar väldigt bra med tanke på fettet från jordnötssmöret och kokosoljan, långsamma kolhydrater från brödet och havremjölken, samt proteinerna i ägget!

IMG_4178 IMG_4171 IMG_4175 IMG_4172

 

Nu har jag ett besök hos sjukgymnasten inbokat innan jag ska till gymmet och jobba! Jag försöker få bukt med mina domningar i benen, men det verkar hopplöst. Jag gjorde en rötgen av ländryggen för några veckor sedan som inte visade något konstigt. Jag tror dock att det är några nerver som ligger i kläm i sätet på något vis, men vi får se vad sjukgymnasten säger! Håll tummarna för mig är ni gulliga ♥

 

Hur har ni startat eran onsdag?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats