Emma Barremyr

Återförsäljare Aloevera dryck

Hej vänner ♥

Är ni trogna läsare här så vet ni att jag sedan en tid tillbaka dricker aloeveradryck mot mina magproblem! Ni var väldigt många som tipsade mig om just den drycken mot magproblem innan jag väl testade, och nu såhär i efterhand är jag är otroligt glad att jag faktiskt gjorde det med tanke på hur mycket det har hjälpt mig.

För ett år sedan testade jag FODMAP under några månader med positivt resultat. Magen blev mycket bättre, gaserna minskade och toalettbesöken blev mer regelbundna och ”normala”. Men de värsta symtomen, halsbränna och svullen mage var dock något jag inte blev av med, och precis när jag gett upp hoppet dök aloeveran upp i mitt flöde. Eftersom många av er läsare hade tipsat mig om detta tänkte jag att ”javarför inte?”. Nu när jag hade testat FODMAP och när det inte funkat helt och hållet var det ju väl värt ett försök med aloveradrycken! Ellerhur?

Det tog några månader och ett x antal dunkar, MEN till slut blev jag faktiskt bra i magen och halsbrännan försvann i stort sett helt och hållet! Även om jag var skeptisk innan så hjälpte aloeveran mig med mina magproblem mer än jag kunnat ana!

Eftersom aloeveran har hjälpt mig så mycket har jag därför tagit beslutet att bli återförsäljare hos Forever Living som producerar aloveradrycken. Jag vill ju såklart få fler att upptäcka drycken och ge dem möjligheten att få hjälp med diverse magproblem ♥

Tjohoo!!!

IMG_4009

Jag har sedan vi om hem från resan i början på februari prioriterat bort aloeveran. Jag kom liksom ur fas när vi var ute och reste och det har känts i magen. Magen har inte alls varit så bra som den var under hösten och jag är helt övertygad om att det beror på att jag inte druckit någon aloevera. Så, förra veckan tog jag tag i mig själv och beställde hem en hel hög med aloeveradunkar! Nu är jag minsann rustad för våren 🙂

I fortsättningen kommer jag börja och sluta alla mina dagar med att dricka aloeveradrycken i smaken Bits n’ Peaches, som är min favoritsmak. Den innehåller 92% ekologiskt odlad aloeveragel, vilket känns viktigt för mig! Den är sötad med fruktos, men är annars sockerfri och innehåller heller inga sötningsmedel eller konstigheter.

Här kan ni läsa mer om aloeveran och hur den framställs!

IMG_4006IMG_4013

Och när jag ändå var igång med en beställning passade jag på att ta med en Aloe heatlotion, en skön massagelotion med Aloe vera, mentol och eucalyptusolja som gör huden mjuk och len. Perfekt för trötta muskler som behöver lite omsorg!

 

Är du sugen på att veta mer eller testa kan du maila mig på emma@ptbyemma.se så berättar jag mer!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandy

    Googla företaget innan du blir återförsäljare. Vidrigt pyramidspel + att deras produkter innehåller så otroligt mycket skit. Holistics aloe vera är både billigare och innehåller enbart aloe.

  2. Amanda

    Hej!
    Du har ju pratat rätt mycket om coreträning. Jag har kommit underfund med att efter i princip varje gång (8-9 av 10 gånger kanske) så får jag väldigt ont i magen. Det är inte träningsvärkont, den känslan kommer dagen efter. Men samma dag är det med magont – uppsvullen och som om jag har magknip eller någonting. Detta är jätte jobbigt för att jag blir mindre ”funktionell” resterande dag. Har du som PT hört detta förut eller någon aning på vad det kan vara? Är det ”normalt”? Tränar jag ”fel”? MVH Amanda

    1. Emma

      Får du alltså ont i magen av att träna magen? Det låter jättekonstigt och jag förstår att det är jättejobbigt för dig! Har tyvärr inte hört talas om något liknande tidigare och om det fortsätter såhär så bör du nog ta konfekt med en läkare för att reda ut det! ta hand om dig!

  3. sally

    Älskar deras produkter. Använder deras hand och ansiktstvål som hudrengöring och deras kräm som ansiktskräm. Bästa jag någonsin använt. Byter aldrig!

    1. Emma

      Jag ha rinte testat så mycket mer än aloeveran än, men ska göra så småning om! Finns mycket spännandee ju!

stats