Emma Barremyr

Mina fredagsplaner!

Hej mina solstrålar ♥

Hur mår ni såhär på fredag?

Jag mår bra, men har återigen haft en tuff vecka! Jag vet inte varför, men trots förra veckans långhelg och mycket vila har jag varit så otroligt trött den här veckan. Jag vet inte om det beror på sommartiden, men kroppen har varit segstartad, huvudet mosigt och jag har inte riktigt känt den vanliga energin. Någon annan som känner igen sig?

En del av det kan säkert vara stress för min del. Jag har haft mycket att göra då jag tagit igen jobb från när jag var sjuk och även försökt jobba ikapp timmar för den stundande resan till Idre. Jag åker upp till Torsby ganska tidigt imorgon för att hjälpa mamma med att handla och fixa inför resan och idag har jag fullt upp med att tvätta och packa här hemma!

Jag insåg helt plötsligt hur otroligt oläglig vår ”Halv-åtta-middag” blev, så jag har faktiskt ställt in den idag. Skittråkigt ju, men eftersom jag kände mig så stressad och trött fick jag helt enkelt inse mitt eget bästa och flytta fram middagen till efter Idre.

Ikväll ska vi beställa sushi, bara vila och sen ska jag sova tidigt för att ladda upp mig själv med lite ny energi!

Det kommer bli en kväll som ser ut typ såhär!

IMG_9770IMG_9773IMG_9777

 

Vad har ni för fredagsplaner?

 

Lästips på tidigare fredagsinlägg!

Positiva fredagstankar!

Världens enklaste, nyttigaste och godaste fredagsgodis!

Fredagstankar om hur vi behandlar oss själva!

 

Njut och ha en fin helg mina vänner, vi hörs snart från Idre ♥

 

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Hej Emma!

    Först och främst vill jag tacka för en jättefin blogg som inspirerar och motiverar mig jättemycket!

    Sen har jag också en liten fråga om jordnötssmör haha…Jag älskar jordnötter i alla dess former men man har ju hört att jordnötssmör inte är det nyttigaste? Men ändå använder du dig av det väldigt mycket och jag skulle gärna också vilja göra det. Men vad är det som man säger inte är nyttigt med det? Finns det olika varianter? Vilka märken ska man köpa som finns i vanliga mataffärer? Kan man säga att det är nyttigt eller är det bara i små mängder?

    Tack på förhand, du är grym!

  2. Mari

    Kan vara skönt ibland, att få ställa in och faktiskt bara vara. En behöver det <3 Hoppas du kommit ner i varv fina du så du kan njuta av helgen. kramar

  3. Amanda

    Kan vara att pollen har höga halter just nu, jag själv är inte allergisk men överkänslig. Hur jag märker det bäst är att jag känner mig mer seg, tung i huvudet, lite snorig och lite i halsen när jag är ute, men mindre inne. Tar allergitabletter och känner mig då bättre. Värt att undersöka närmare! 🙂

    1. Emma

      Tack för tipset! Jag är också väldigt tätt i näsan, så det kanske ligger något i det du säger! Kram

  4. Ellinor

    Jag känner så väl igen mig i det du skriver! De senaste veckorna har varit riktigt tunga. Till stor del beror det på stress, men jag kommer liksom aldrig ikapp mentalt även om jag vilar, tar det lugnt och gör saker som får mig att må bra under min lediga tid. Det finns säkert många orsaker. Det senaste har det pratats mycket om vårtrötthet och vårdepression. Kanske är en släng av det. Det blir en chock för kroppen nu när ljuset kommer tillbaka. Förhoppningsvis så lättar det alltefter vad tiden lider.
    Hoppas att ni får en riktigt härlig vistelse i Idre. Det av något kommer nog att göra dig gott. Miljöombyten är alltid bra med jämna mellanrum.
    Ha en fortsatt fin fredag! <3

    1. Emma

      Så kan det säkert vara! Viktigast av allt blir kanske att inte försöka lägga så mycket press på sig själv, utan försöka lyssna och vila när kroppen visar att den behöver det. Tröttheten beror ju ändå på något och är man snäll mot sig själv gissar jag att den går över 🙂 Miljöombyten är som du säger bra, ska njuta allt jag kan den här veckan! Kram och tack för att du delar med dig <3

  5. ISA

    låter som en såå skön fredag! tror säkert stress kan vara en stor faktor till trötthet, alla ”måsten” ligger liksom och skaver och tar energi dygnet runt. Var snäll mot dig nu och sänk tempot om det behövs. Kram!

stats