Emma Barremyr

Läsarfrukostar

God morgon mina solstrålar ♥

Hoppas att ni sovit riktigt gott inatt och att ni fått en bra start på dagen med en härlig frukost!

Det var väldigt länge sen vi körde ett inlägg med läsarfrukostar. Ni har efterfrågat ett sånt inlägg och därför startar vi torsdagen här i bloggen med ett gäng färglada och härliga läsarfrukostar som ni får inspireras av!

Frukosten är en viktig del i mitt liv för att jag ska må bra och därför försöker jag varje dag göra min lilla frukoststund som jag har på morgonen till en härlig start på dagen! Jag älskar frukost och jag älskar era frukostbilder. Jag tycker det är så roligt och inspirerande när ni skickar in era bilder! Tack för att ni delar med er ♥

2-2

Sofia åt ugnsbakad gröt med morot, ingefära och jordnötssmör toppat med mer jordnötssmör, färska blåbär, och olika superbär!

2

Michaela åt yoghurt, hemgjord pepparkaksgranola, granatäpple och persimon.

DSC_7638

Sofia åt saffranscones, med pålägg som tahini, gurka, paprika och vegansk ost, en smoothie och en skål kokosgröt.

2-3

Linda åt mackor med mumsiga pålägg, kaffe, ägg, kiwi, jordgubbar & grape!

20160304_075045

Sandra åt veganska plättar med bär, kakaonibs och laktosfri kvarg!

 

Vill du också dela och inspirera mig och mina läsare med din frukost?

Maila din frukostbild med bloggadress/ instagram till emma@ptbyemma.se om. Det går självklart bra att maila även om du inte har någon blogg/ instagram. Skicka bara över bilden till mig så blir jag jätteglad 🙂

 

Ha en underbar torsdag mina vänner ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. LB

    Hej! Vad är egentligen lagom att äta till frukost? Förstår att det är mkt individuellt beroende på aktivitet och hur länge man ska stå sig. Önskar tips på en bra och generell frukost för en ”vanlig” dag. Hälsningar LB

stats