Emma Barremyr

Bonäsleden – vandring och pannkakspicknick

Hej kompisar ♥

Jag sitter nerkrupen i soffan med magont för tillfället. Det är mensen som spökar och jag hoppas att det här blir sista dagen med alla hopplösa symtom som jag lidit av den senaste veckan nu. Är för övrigt så himla glad och tacksam över alla er som tog er tiden att dela med er av era tankar och tips angående inlägget om PMS. Jag har tidigare varit i kontakt med läkare angående detta, men blivit avvisad och meddelad att det har med IBS att göra. Nu ska jag ta tag i det igen och kämpa för att få hjälp! Så tack för att ni stöttar och påminner!

Jag har som tur är inte haft ont i magen hela dagen! Jag och Pelle tog oss ut på en långpromenad precis som jag önskade och lyckades skrapa ihop hela 14 underbara kilometer ut till Bonäsudden i solskenet, och med en härlig lunchpicknick halvvägs längs leden. Jag stekte ett gäng pannkakor som jag packade ner i ryggsäcken tillsammans med turkisk yoghurt och jordgubbssås, ett par sittunderlag och en varsin vattenflaska. Sen gav vi oss av!

Medan Pelle tog ryggsäcken passade jag såklart på att gå med mina Bungypumps som jag är helt förälskad i! De är sedan en månad tillbaka mina nya träningskompisar som effektiviserar promenaderna som jag försöker komma ut på så ofta jag kan. Perfekt för att ge hjärtat lite extra kärlek ♥

Vill du läsa mer om Bungypump och hur du tack vare dem kan få effektivare promenader kan du göra det här! Med koden ”Emma” har jag dessutom fått möjligheten att ge dig 15% rabatt på den stavgångsmodellen som jag använder – Bungypump Number One <–(klick), med ett motstånd på 4 kg. Missa inte det grymma erbjudandet!

Här är bilder från vår måndagsutflykt!

IMG_3818 IMG_3779 IMG_3784 IMG_3783 IMG_3786 IMG_3787IMG_3777

Omgivningarna här är så otroligt vackra och jag älskar verkligen att få gå eller springa den här leden! Det blåa vattnet, den gröna skogen, klipporna, den friska luften, fågelkvitter och alla mysiga stigar med mossa och massa blåbärs- och lingonris. Är så himla glad över att få bo mitt i den här vackra naturen och känner i hela mitt hjärta hur rätt vi gjorde som flyttade från stan ut hit ♥

Längst ute på udden blåste det kallt och vågorna ute på Vänern var stora. På andra sidan udden var det lä, så vi valde därför att slå oss ner där istället och fick njuta av en nästan vindstilla luft. Tänk vad lite träd kan göra!

 

Pannkakor är verkligen perfekta picknickmaten och det smakade så himla bra med lunch ute på klipporna!

Recept på pannkakorna hittar ni här!

Recept på jordgubbssåsen hittar ni här!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats