Hej vänner ♥
Nu ska ni få ett underbart och helt fantastiskt fredagstips!
Smördegsinbakad choklad!
Hur låter det? Det kanske inte är det nyttigaste receptet, men jag kan garantera att det är det godaste! Syrran och hennes pojkvän bjöd på den här ljuvliga efterrätten när vi var där på middag förra veckan, och HERREGUD säger jag bara! Det här måste ni testa!
Det finns glutenfri smördeg, men eftersom jag var bortbjuden valde jag för enkelhetens skull att ta glutenzym och åt därför vanlig smördeg gjord på vetemjöl. Älskar verkligen det pillret!
Men åter till den smördegsinbakade chokladen. Allt du behöver är en chokladkaka, smördeg och ett uppvispat ägg! Packa in chokladen i smördeg och pensla med ägg. Toppa eventuellt med lite mandel, hasselnötter och flingsalt. Grädda i ugnen på 200 grader i 15 minuter. Servera med glass/ grädde och frukt!
ÄT OCH NJUT ♥
Till den smördegsinbakade chokladen åt vi det här ljuvliga fruktfatet! Vindruvor, hallon, melon och ananas! Yuuuuuum ♥
Ha en underbar helg och ta hand om er sötnosar ♥
Kram / Emma.
Men oj oj, det där såg ju hur gott ut som helst!! 🙂
Kan tala om att det ÄR hur gott som helst, hehe 😀
Men lägg av!! Precis i min smak, kanske något för Alla hjärtans dag 🙂
Kan tala om att det var sååå gott, så hoppas du testar! Det kanske blev av redan igår? Kram 🙂
Mums. Den blir det efterrätt imorgon 🙂
Åh, hoppas du gillade den 🙂
Sv. det var bland det godaste jag ätit 🙂
Men åh, vad roligt! Samma här 😀
OMG! du bräcker dig själv gång på gång gällande recept! nästan så jag vill tipsa om detta hos mig, får jag göra det? och låna en bild? givetvis med länk osv. Kram <3
Haha, sötnöt! Självklart får du tipsa om det hos dig och låna bild om du länkar 🙂 KRAM <3