Emma Barremyr

Mitt underbara jobb som personlig tränare ♥

Jag älskar mitt jobb!

Och jag måste säga att jag är så fantastiskt glad att jag tog steget, följde mitt hjärta och förverkligade min dröm! Jag hade länge haft en önskan om att få jobba med träning, hälsa och människor i någon form, men var osäker på hur och vad jag skulle göra. Under min praktik på Sats för fyra år sen tvekade jag inte längre. Jag hade hittat vad jag ville göra och bokade därför in mig på PT-utbildningen!

Jag ville hjälpa människor att hitta glädjen i träningen, lära dem om kost och hälsa, få dem att må BRA och trivas i sig själva! Jag visste direkt att jag inte skulle bli den PT:n som sätter mina klienter på tuffa dieter eller ohållbara träningsupplägg. Inga quickfix! Jag ville fokusera på helheten – välmående, hälsa och framförallt tränings- och rörelseglädje!

Idag lever jag min dröm, och jag har världens bästa och roligaste jobb ♥

Att jobba som personlig tränare ligger dessutom verkligen rätt i tiden, vi behövs verkligen! Intresset för hälsa och träning växer! Människor inser mer och mer vikten av ett hälsosamt och balanserat liv, men många behöver också hjälp att hitta vägen in i en säker träningsvärld. Kanske är du precis som mig en av alla som brinner för att hjälpa andra människor? Kanske älskar du också träning och hälsa? Kanske har du planer på att utbilda dig till personlig tränare?

Tveka inte på att följa ditt hjärta och ta steget mot din dröm! 1 april 2016 startar AFPT (Akademien För Personlig Träning Sverige) en PT-utbildning här på Sats i Karlstad. Utbildningen kommer hållas under 10 helger totalt och pågår varannan helg fram till oktober med uppehåll några helger under sommaren. Genom att utbildningen enbart hålls på helger blir den lätt att kombinera med annat jobb eller utbildning, vilket jag själv tycker är kanon! Att den dessutom inte är så intensiv gör att man har långt tid på sig att träna och lära in grunderna.

Nu på måndag, den 15:e februarikl 19.00 – 20.00 kommer en kostnadsfri liten sneakpeak äga rum på Sats Färjestad här i Karlstad. Är du intresserad av yrket som PT bör absolut ta dig tid och gå dit!

Läs mer om utbildningen här!

Pssst, och jag vill påminna om att som läsare hos mig har du dessutom 5% rabatt på deras utbildningar! Ange koden ”EMMA16” i kommentarsfältet när du anmäler dig för att få rabatten!

DSC_9536

Fotograf: Caroline Dahlén

 

Inlägget presenters i samarbete med AFPT.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats