Emma Barremyr

Filmen som sammanfattar drömresan till Thailand och Nya Zeeland

God morgon mina fantastiska vänner ♥

Jag tänkte börja veckan här på bloggen med att visa en film från vår resa. Det är Pelle som gjort den och jag fick lov att publicera den i min youtube-kanal (yeeeeeey – första filmen i min kanal) för att kunna visa den för er!

Ni får följa med på drömresan till Thailand och Nya Zeeland i bild- och videoformat. Bland annat så får ni se alla bilder på de bästa stunderna från resan, filmen från fallskärmshoppet, hur mycket det blåste när vi vandrade Tongariro Alpine Crossing och andra små filmsnuttar!

Jag hoppas ni gillar den!

 

Ha en underbar måndag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Filippa

  Men WOW vilken härlig film! Kunde typ inte sluta le när jag såg den 😀 Åker själv på semester på fredag och ska film hela resan (äääälskade hur ni hade lagt in flygningen på globen där :p)

 2. Ellinor

  Vilken fantastisk film! Så roligt att ni ville dela med er <3 Man blir inte mindre sugen på att ut och resa igen när man sett denna!

  1. Emma

   Men åh, vad roligt att du tyckte det! Jag håller med, har varit hemma i två veckor och är REDAN ressugen igen, haha!

stats