Emma Barremyr

Äntligen SCONES ♥

God morgon på er ♥

Jag har varit vaken sedan 3.00 idag! Hehe. Sally påstod att jag måste försöka hålla mig vaken längre på kvällarna, att det är det enda som funkar mot jetlagen, men alltså jag är så trött att det är plågsamt. Igår satt jag och Pelle i soffan och åt middag vid halv sex, och tittade framför oss som två apatiska människor. Våra hjärnor fungerade knappt och våra kroppar värkte av tröttheten. När klockan var sju orkade jag inte längre, jag mådde verkligen dåligt. Så jag kröp i säng och somnade bums!

Men om vi bortser från den sjuka tröttheten på kvällen så är det ju inte så dumt att vara vaken tidigt på morgonen ändå. Idag gick jag upp och bakade scones till mig själv (Pelle hade redan hunnit åka till jobbet han, haha). Åååh sconesfrukost, det är också något jag längtat efter under resan!

Som jag njöt av idag!

Sconesen serverade jag med goda ostar, favoritmarmeladerna, flera koppar kaffe och en klyftad apelsin! Yuuuuuum!

Mina LJUVLIGA majsscones hittar ni recept på här!

IMG_2858 IMG_2859 IMG_2860 IMG_2862 IMG_2868 IMG_2873 IMG_2871

Jag har suttit här i soffan i flera timmar nu, njutit av frukosten, sett ett par avsnitt av Vampire Diaries, samtidigt som jag betat av mailen och lite annat jobb!

Helt okej morgon och en härlig start på dagen!

Hoppas att även ni njuter av eran morgon och att ni får en fin onsdag!

Kram på er / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sally

    Haha gumman då! En powernap på dagen kanske? Eller en kvällspromenad efter middagen så ni inte segar till utan får lite luft och energi. Du kommer nog vänja dig snart. Såg ljuvligt ut med scones dock <3

    1. Emma

      Ja det blir bättre och bättre iallafall 🙂 Idag sov vi ända till alv fem, så det känns skönt! tack för dina tips sötnos <3 Kram

  2. Emmy

    Dessa scones låter jätte goda, måste testa! 🙂 Igår gjorde jag dina saffransscones, super goda! Funkar det bra att frysa in?

    1. Emma

      De är ungefär som saffranssconesen, fast utan saffran! Men väääldigt goda ändå! Absolut funkar det att frysa 😀

  3. Gabriella

    Jag hade samma problem när jag kom hem från Thailand haha. Jag vaknade kl 3 hela första veckan, superpigg och hungrig på frukost. Det är bara att verkligen ta tag i att hålla sig vaken länge. Den där sconesfrukosten ser iallafall fantastisk ut! 🙂

    1. Emma

      Ja det är lite hopplöst! Tyckte det var lättare att vara vaken lite längre när jag kom hem från Thailand sist då det bara skiljer sex timmar, men nu är det ju hela tolv timmar och det är lite tuffare. Men vi får ta det successivt 🙂 Frukosten njöt jag av ja, hihi!

  4. Ellinor

    Jetlag är verkligen inte roligt, men det är som du skriver, man måste ”tvinga” kroppen till återanpassning. En liten powernap under eftermiddagen för att orka vara vaken någon timma eller två längre på kvällen kanske?
    Nog för att tidiga morgnar kommer med många fördelar men 03.00 är kanske i tidigaste laget 😉
    Hoppas att du får en fortsatt fin onsdag!

    1. Emma

      Nej verkligen inte! En powernap under eftermiddagen vore kanske en idé, jag har så svårt att sova på dagen dock, men jag får kanske göra ett försök så att jag kan hålla mig vaken lite längre än till sju, haha! Och att vakna klockan tre är som du säger i tidigaste laget. Fem hade kanske varit lite mer humant 🙂 Hoppas du har en toppenonsdag du med! Kram

  5. Alexandra

    Låter jobbigt med sån jetlag! Kan nog tyvärr cara så att Sally har rätt. 😉 Ni får försöka hålla er vakna lite längre successivt, en halvtimme eller kvart längre per kväll.

stats