Emma Barremyr

Saker jag ser fram emot med att komma hem

Hej kompisar ♥

Det har börjat pirra i magen på oss! Snart ska vi få åka hem. Alltså HEM!!!

Jag tycker det är bra att vi har lite hemlängtan, det betyder att vi trivs där hemma och uppskattar det vi har. Jag har inte haft hemlängtan tidigare under resan, men nu när hemresan är så nära är det svårt att låta bli att längta. Vi trivs väldigt bra med vardagen och livet båda två och här är några saker (utan inbördes ordning) som jag ser fram emot extra mycket med att komma hem och vara hemma.

 • Köpa en ny telefon. Som ni vet blev ju min telefon stulen på flygplatsen i Bangkok, och jag har därför varit telefonlös i nästan 6 veckor nu. Gratis telefondetox har ju varit skönt (känslan av att vara okontaktbar är något jag sällan upplever), men samtidigt otroligt jobbigt! Pelle har ju varit snäll och lånat ut sin till mig under resan så att jag har kunnat uppdatera min Instagram, men det är så mycket annat jag saknar från min egen, så jag ser verkligen fram emot att komma hem och skaffa mig en telefon igen!
 • Svenskt vatten. Det är det godaste vattnet som går att dricka, och jag saknar det alltid så otroligt mycket när jag är utomlands! Det går att dricka kranvattnet här i Nya Zeeland, men det smakar klor och är inte värst gott. Jag ska verkligen njuta av vattnet när jag väl är hemma igen.
 • Åka skidor. Snön har kommit undertiden vi varit borta och att åka skidor är något jag längtat efter så in i bängen! Har vi tur ligger snön kvar ute på Hammarö ett tag till, och vi har skidspåren nästan precis utanför huset. Wiiiieee!
 • Sova i min egen säng. Vi köpte en ny säng i höstas, och det är den skönaste sängen jag någonsin sovit i. Jag har saknat den hela resan, hehe, även om jag såklart sovit bra här också!
 • Rutiner. Det kan låta så otroligt tråkigt med rutiner, men faktum är att jag älskar det – både när det kommer till jobb, mat och träning! Det har varit otroligt skönt med ett avbrott, men nu LÄNGTAR jag efter rutin på både matplanering, jobb och träning (vilket ju egentligen är samma sak för min del, hehe). Ska bli så himla kul att träffa alla PT-kunder igen, och även lägga upp någon slags plan för 2016, både jobbmässigt och personligt, eftersom jag inte riktigt hunnit med att tänka på det under resan!
 • Helgfrukosten. Den är helig hos oss, så är det bara!
 • Huset. Vårt älskade, alldeles egna lilla hus! Det kändes knappt som vi hann flytta in innan vi reste iväg (tre månader gick så fort). Jag ser fram emot att få tillbringa massa tid i köket, baka och laga massa mat, tända ljus och göra mysigt, pyssla med blommorna, elda i kaminen och bada i badkaret. Jag ser till och med fram emot att pyssla med tvätt eller bara ligga på soffan med en bok. Jag trivs så himla bra hemma!
 • Skogen. Nu har vi fått uppleva en magisk natur och jag är så tacksam och glad att vi fått tillbringa nästan hela sex veckor utomhus, för det är inte mycket mer än om nätterna vi varit inomhus. Men jag ser fram emot att få träffa skogen hemma igen och gå mina underbara skogspromenader!
 • Familj och vänner. Såklart! Älskade och efterlängtade som aldrig förr ♥
 • Yogan. Även under våren har jag bestämt mig för att yoga (medicinsk yoga), och jag har därför bokat in mig på två kurser i veckan. Jag längtar!

IMG_0638IMG_0315IMG_9147IMG_9770IMG_3226

 

Vad brukar ni se fram emot när ni kommer hem efter en semester?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin Fitness & Hälsa

  Tänk att ni redan har varit borta så många veckor! Tiden går verkligen snabbt!
  Borta bra, men hemma bäst. Jag brukar alltid älska att komma hem efter en resa så jag förstår verkligen att du känner så.

 2. Sally

  Håller med dig på så många punkter!! För mig är det ett välfyllt skafferi som lockar, alla mina superfrön, toppings osv som visserligen finns att köpa utomlands också men man köper ju inte hem lika många alternativ utan kanske väljer. Sen familjen, våra spelkvällar och middagarna tillsammans. Bor själv nu i NY vilket är skönt men får sån hemlängtan när familjen spelar spel hemma, vi kör 3-4 gånger i veckan och det är så mysigt! Sen att få laga mat till dem tckler jag är underbart! Att komma hem på våren och kunna cykla överallt är också underbart! Vågar inte cykla i New york trafiken 😛 Hela min garderob som syrran tar hand om när jag ör borta är också kul att komma hem till, man blir trött på att ha samma jacka, skor och väska varje dag. Sen alla mina underbara vänner men jag har fördelen att många av mina vänner har samma jobb som jag och reser lika mycket så vi hinner ses ändå!

  1. Emma

   Håller med dig också angående skafferiet, det har inte varit lika stort utbud i husbilen om man säger så, hehe! Och jag förstår att du saknar familjen och spelkvällarna. Det skulle jag också göra om jag reste så mycket som dig! Men skönt att så många av vännerna reser med dig <3

 3. Fanny

  Nu ska jag vara tråkig och berätta att tyvärr ingen snö kvar i Karlstad. 🙁 Men kanske kommer lite, och skönt att komma hem ändå kanske. 🙂

  1. Emma

   Ja självklart var det skönt att komma hem ändå, men så tråkigt att all snö var borta! Hoppas det kommer mer snart 🙂

stats