Emma Barremyr

Vykort från Lake Pukaki

Hej kompisar ♥

Lake Pukaki. Där har vi tillbringat det senaste dygnet och inte gjort mycket mer än badat, solat, ätit, sovit och vilat. Gratiscampingen nere vid sjön är en helt fantastisk plats, perfekt för att bara vara. För vem kan titta sig trött på en av de vackraste utsikterna en kan tänka sig?

Smält glaciärvatten ger sjön den klarblåa färgen. I horisonten skymtar man Mount Cook, Nya Zeelands högsta berg, 3 724 m.ö.h. Det är otroligt vackert!

IMG_2546 IMG_2535 IMG_2505 IMG_2554 IMG_2567

Den här vackra campingplatsen hittar man om man kör norrut från turistbyrån i Pukaki. Strax efter dammluckan finns en liten grusväg ner till vänster mot sjön, där det är perfekt att övernatta med husbil!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats