Emma Barremyr

Wellington

Hej vänner ♥

Igår anlände vi till underbara Wellington, denna ljuva stad som ligger så vackert omringad av gröna berg och blått hav! Trots lite småkyliga vindar har staden bjudit på soligt väder och vi har njutit av att upptäcka det mesta till fots. Jag älskar verkligen att strosa runt på nya vägar, se på människor och bara vara!

Kvällen igår tillbringade vi i hamnen där vi strosade omkring, gjorde ett besök på Te Papa och sedan åt middag på The Crab Shack. Idag parkerade vi husbilen vid färgeterminalen och promenerade sedan in längs hamnen till centrum där vi tog spårvagnen upp till Botanic Garden. På toppkafét passade vi på att fika med en fin utsikt över staden framför oss, och sedan gick vi genom parken ner till centrum igen. Det är så härligt att gå i parker, det är så himla vackert och mysigt!

Och rosträdgården var heeelt underbar!

IMG_1873 IMG_1877 IMG_1888 IMG_1894 IMG_1908 IMG_1909 IMG_1910 IMG_1916 IMG_1918 IMG_1928

 

Nu sitter vi och väntar på färgan som vi ska åka med till sydön. Nelson är vår nästa destination och imorgon ska vi hoppa FALLSKÄRM där!!! Jag gjorde det när jag var i Australien 2009 och har länge drömt om att göra det igen, speciellt med Pelle! Och det ska bli så häftigt att få göra det här i Nya Zeeland i få blicka ner på det vackra landskapet!

 

Hoppas ni får en underbar start på veckan söta ni ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats