Emma Barremyr

Hej från Auckland

Hej mina sötnosar ♥

Sent igår eftermiddag anlände vi äntligen till Auckland. Flygresan gick bra, men ingen av oss orkade sova och mina ben gjorde fruktansvärt ont vilket innebar en hel sömnlös natt. Jag förstår verkligen varför sömnlöshet används som tortyr, fy så hemskt det är att inte få sova när man är trött! Tänk om vi hade haft råd att flyga första klass! Ja vilket dröm det hade varit, då hade vi fått ligga ner och sova på flyget 🙂

Men fram kom vi iallafall trots utan sömn, och med bagage och allt. Det är vi tacksamma för. När vi anlände var det första vi gjorde att gå ut på gatan för att köpa oss något att äta. Sen duschade vi och somnade bums. 14 timmar senare, 11.00 lokal tid vaknade vi upp. Jag fick en liten chock! Hade vi verkligen sovit så länge? Det hade vi, och det var nog välbehövligt efter den långa resan!

Vi klev upp, käkade frukost, gick lite på shoppinggatan och strosade sen ner till hamnen där vi gick runt och kollade på alla underbara segelbåtar. Hamnen i Auckland är så otroligt mysig och att timmarna under eftermiddagen idag bara försvann var inte så konstigt.

Efter att ha varit på hotellet och bytt om gick vi sedan ner till hamnen igen för att käka middag på Soul där vi satt med en vacker utsikt över vatten och båtar! Jag åt hemgjord krabbravioli i saffranssås. Det var sååå gott! Tack vare glutenzym från Helhetshälsa som jag nämnt tidigare funkar det att äta mat med gluten då och då, som t.ex. vid restaurangbesök. Det är så himla bra, och jag är glad över att kunna välja det jag verkligen vill äta, och inte bara det jag kan äta. Ett tips till er andra som har problem att bryta ner gluten!

Efter middagen gick vi till Albert Park innan vi slutligen landade på hotellet, ganska trötta trots en kort dag. Det lär bli en tidig kväll idag också för imorgon bitti ska vi upp tidigt och hämta husbilen och sedan ge oss ut på vägarna här i Nya Zeeland!

Wiiiiieeee!

Här är några bilder från vår dag i Auckland!

IMG_1466IMG_1472IMG_1458IMG_1480IMG_1477IMG_1448IMG_1495IMG_1494IMG_1492IMG_1483IMG_1506IMG_1510IMG_1516IMG_1512IMG_1520IMG_1526

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

   Tack! Auckland är otroligt fint och pastan var verkligen ljuvlig, jag som aldrig äter det annars njöt verkligen! Tack för omtanken! Kram

 1. Anna Holmsten

  Asså du och Pelle är så himla fin tillsammans! Vilken underbar resa ni gör, jättekul att följa! Sparar ihop pengar, vill så gärna ut och resa jag med :)! Vad kostar eran resa? 🙂

  1. Emma

   Vad gullig du är, tack snälla <3 Det är en riktig drömresa vi gör och jag hoppas du kommer iväg på en resa du drömmer om du med. Vi har sparat länge inför den här resan och kommer nog lägga runt drygt 60.000 per person 🙂

stats