Emma Barremyr

Fredag, resfeber och smörgåsfrukost!

Hej vänner ♥

Alltså vilken resfeber jag drabbats av! Pirret i magen är helt galet just nu, men som jag njuter av den känslan! Det känns så overkligt att vi åker iväg imorgon. Tanzania för två år sedan var en riktigt stor och efterlängtad resa, men den här resan som vi ska iväg på nu toppar faktiskt då den känns otroligt speciell eftersom vi kommer vara borta så länge samt att jag kommer ha familjen med mig (iallafall i Thailand). Vi har aldrig tidigare rest så långt och länge tillsammans, så visst blir det speciellt ♥

Idag är planen att packa ihop allt och få ryggsäcken klar. Packningen har sedan länge legat utspridd i extrarummet så att vi kunnat ha en överblick över allt. Nu är allt klart och det är bara att börja packa ner allt i ryggsäcken. Phu! När det är klart ska jag sätta igång med en storstädning och njuta av semesterkänslan!

Packning och städning, det är vad min förmiddag kommer bestå av. Sen ska jag in till gymmet en sväng och därefter möta upp en vän för en promenaddejt. Resten av eftermiddagen och kvällen kommer jag ägna mig åt ett hemmaspa och pyssla om mig själv inför resan. Jag tänkte ta ett långt bad med hårinpackning och ansiktsmask, raka benen, göra en kroppsskrubb, måla naglarna och koppa benen! Sen blir det en kycklingpizza framför Svenska hjältar ikväll, och sen sova innan vi reser iväg tidigt imorgon bitti! Iiiiiiiiih!

Frukosten idag bestod av två smarriga smörgåsar på ekologiskt glutenfritt bröd med skinka och senap/ stekt ägg och kaviar och en stor kopp kaffe.

Jag vill förresten passa på att tipsa om den där goda senapen jag hade på smörgåsen! Den är ekologisk, grov och stark (som jag ÄLSKAR). Jag hittade den på Ica när vi handlade för ett par veckor sedan och tycker den passar perfekt nu i jul. Jag unnade mig faktiskt också att köpa lite ekologisk julskinka för att kunna njuta av några goda skinksmörgåsar med senap, som är något av det godaste jag vet nu i jul, och som vi alltid äter på uppesittarkvällen! Den missar vi ju år år, så därför känns det gott att få njuta av några smörgåsar innan vi drar iväg!

Ett tips är att ha lite mosad avokado på smörgåsen också, det blir sååå krämigt och gott!

IMG_0659IMG_0654IMG_0653IMG_0658

 

 

Julkänsla deluxe på dessa goda smörgåsar som åts framför Julkalendern!

 

Mysmorgon

 

Vill önska er en underbar fredag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde

    Kul, jag har också planerat att pröva din kycklingpizza ikväll 🙂 Fast med min favoritpizzabotten ur Hanna Göranssons kokbok Friendly food 🙂 Ha en skön kväll och trevlig resa!

  2. Gabriella

    Jag älskar spänningen när man har hela resan framför sig. Trevlig resa imorgon! Imorgon är det 1 vecka kvar tills jag reser till Thailand! Vem vet, vi kanske springer på varandra haha 🙂

    1. Emma

      Ja det är så härligt! Nu är vi äntligen på väg och jag ser så mycket fram emot att komma till värmen! Vart i Thailand åker ni? Vi kommer hålla till på Kho Chang 🙂

stats