Emma Barremyr

Vattentät skaljacka från Marmot för aktiva dagar!

IMG_0615

 

Hej mina söta vänner ♥

Jag har i samarbete med vännerna på Addnature fått testa Marmot W’s NANO AS jacket inför resan till Nya Zeeland. En rejäl regnjacka vet jag sedan tidigare är ett måste i kiwilandet. När jag var där senast var det visserligen höst, men på sydön regnade det mycket och eftersom det är på sydön vi tänkt tillbringa mest tid och vara som mest aktiva i form av vandring, cykling, ridning och liknande aktiviteter stod en prisvärd och vattentät funktionsjacka högt på prioriteringslistan nu inför resan.

Jag har länge varit sugen på att testa en regnjacka från Marmot, och varför jag fastnat just för Marmots jacka är för att Pelle sedan flera år tillbaka har haft Marmot M’s minimalist jacket, som han varit grymt nöjd med. Genom alla våra vandringar har han varit den som hållit sig torr bäst och jag har varit så avundsjuk på honom som haft den grymmaste jackan med bäst funktioner och snyggast design!

 

IMG_0623 IMG_0610

 

När vi är ute på äventyr är det viktigt att vi har jackor som håller oss torra samtidigt som de andas väl och skyddar mot vind!

Nano AS Jacket är en vattentät skaljacka, med goda ventilerande egenskaper och var till slut den jag föll för när jag kikat runt på Marmots utbud. Vi är ofta aktiva när vi är utomhus och eftersom Nano Jacket har extra bra ventilerande egenskaper kändes det som den rätta. Den var dessutom snyggast och extra lätt – vilket är en fördel när man reser/ vandrar och vill ha så lätt packning som möjligt. För att hålla vikten nere har den nämligen inte lika många fickor och inga ventilationsdragkedjor. Jag som vill ha en jacka som levererar ett pålitligt vattentätt skydd till en låg vikt har äntligen hittat rätt!

 

IMG_0607 IMG_0619

 

Här är några av jackans grymma egenskaper:

– Gore-Tex Active
– Vattentät, vindtät, ventilerande
– 100% tejpade sömmar
– Hjälmkompatibel huva med skärm
– PackPockets med vattenresistenta dragkedjor
– Asymmetriska muddar, justeras med kardborre
– Justerbart jackslut med elastisk dragsko
– Angel-Wing Movement
– Athletic Fit

 

Jackan passar lika bra på äventyret ute i skogen och på vandringen som på cykelturen till stan eller promenaden till jobbet! Kom ihåg – med bra kläder finns det aldrig något dålig väder. Det låter så klyschigt, men är så sant! Har du bra kläder håller du dig varm och torr oavsett vilket väder det är! Och regnkläder – det lät vi ju behöva den här vintern om det inte kommer snö snart?!

 

IMG_0621

 

Nu är jag redo för Nya Zeeland i min nya snygga regnjacka!

 

TIPS!

Hitta fler fina erbjudanden på Addnatures outlet!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats