Emma Barremyr

Inspirationsboost i Stockholm

Hej godingar ♥

Efter ett dygn i Stockholm sitter jag nu på tåget hem till Karlstad igen. Det har varit ett fantastiskt dygn och jag känner mig påfylld av massa ny inspiration. Jag känner mig också så otroligt lyckligt lottad som får göra det jag gör (eller för att jag själv gett mig möjligheten), och att jag ofta får möta så många inspirerande och varma människor i mitt arbete.

I gänget på Everyday Stories är det fem av bloggarna som bor utomlands. Tanken var att det ändå skulle varit ett litet gäng av oss som bor i Sverige igår, men tråkigt nog var det flera som skulle kommit som fick förhinder och på yogan blev det bara jag, Karin, Sofia och Mela kvar. Lite snopet, men ändå mysigt med oss fyra! Jag fick testa på bikramyoga för första gången, vilket var en speciell upplevelse jämfört med den medicinska yogan jag vanligtvis går på. Det var tufft fysiskt samtidigt som värmen var sjukt utmanande! Jag har aldrig i mitt liv svettats så mycket som jag gjorde under de 75 minuter långa yogapasset igår. Det bara sprutade svett och det kändes som om hela kroppen var en duschkran, haha! Det var kul att testa, men känns inte som det är något för mig, jag tyckte att värmen var alldeles för obehaglig!

Har ni testat bikramyoga? Vad tyckte ni?

Efter yogan var Karin tvungen att rusa så jag fick till min förtjusning lite ensamtid med Sofia och Mela. Det är dessa två underbara själar som står bakom både Everyday Stories och Träningsevent.se. Två företagsamma tjejer som jag har mycket att lära av och som är grymma på sin sak! Vi gick till Vurma, käkade middag och pratade om bloggarnas framtid. Åh, så mycket inspiration det gav!

IMG_0573

 

Jag åt en alldeles underbar kycklingsallad med chévre , valnötter, quinoa och honung och kom sedan tillbaka till hotellet mätt, trött, varm och go i kroppen!

 

IMG_0571

 

I morse mötte jag upp Alexandra som också tillhör Everyday Stories. Hon var en av tjejerna som hade fått förhinder igår. Eftersom jag hade sett fram emot att träffa henne, men inte fick göra det igår bjöd jag istället över henne till mitt hotell på en frukostdejt.

Åh, vilken mysig start på dagen! Timmarna bara flög förbi och jag fick en sån himla varm och mysig känsla av att vara med Alexandra. Ni vet, vissa människor som man träffar säger det bara klick med, och precis så var det för oss ♥

 

IMG_0576

 

Frukosten hotellet erbjöd var inget som imponerade tyvärr! Ni vet, ibland är frukostbuffén sådär ljuvlig och erbjuder så mycket gott att man nästan inte får nog. Den här var ganska basic, men ändå helt okej! Den fick ett stor plus för god cappuccino iallafall! Hihi 🙂

 

IMG_0578IMG_0580

 

Dagen fortsatte sedan med ett möte med en eventuell ny samarbetspartner som gav mig en så himla bra magkänsla. Jag hoppas att det blir bra och att ni kommer gilla det. Ni kommer snart få veta mer om ni är nyfikna!

Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av min fika från Blueberry (bild finns på Instagram). Framför mig har jag en ledig helg som kommer gå åt till de sista förberedelserna och packning inför resan. OM EN VECKA ÅKER VI!!!! Wiiiieeee!

 

Ha en underbar helg vänner!

 

PS. Glöm inte att tävla om grymma produkter från Helhetshälsa i adventskalendern innan den avslutas imorgon. DS.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Em - mitt liv på NZ

    Åh enligt mej ser den där frukosten helt ljuvlig ut! Typisk svensk frukost liksom.

    Vet du, jag testade också bikram för första gången i veckan som var. Har velat prova i flera år men aldrig riktigt ”vågat” pga av värmen. När jag väl testade så blev det nån slags hatkärlek. Jag håller med om att hettan var grymt jobbig, särskilt mot slutet och jag gillade inte heller det snabba och liksom pushande sättet det instruerades på. Eller förresten, det var mina förväntningar som var fel, jag hade väntat mej mer yoga style – lugnt och harmoniskt liksom.

    Men det jag gillade var den mentala utmaningen, att stanna kvar och fullfölja passet trots att hjärnan säger nej. Det var nyttigt för mej. Samt att allt svettandes kändes väldigt renande och lederna blev nog så uppvärmda och mjuka som dom nånsin kan bli! Så jag gick faktiskt en gång till samma vecka och den andra gången hanterade jag värmen bättre.

    Så jag kan tipsa om att ge det en andra chans, om du inte fullkomligt avskydde det förstås. Då är det bättre att göra något annat 🙂

    Kram!

  2. Sara M

    Om jag tränar yoga kör jag bara bikramyoga- ett pass på 90 minuter! Svetten rinner precis som du säger haha, och det är väldigt fysiskt utmattande. Vanlig yoga tycker jag inte blir så pulshöjande och jobbig, därför kör jag bikramyoga. Kul att du testade 🙂

stats