Emma Barremyr

Mellanmålstips!

IMG_0272

 

Hej vänner ♥

Mellanmål är det bästa som finns! 

Hur härligt är det inte att mellan måltiderna få fylla på med ny energi och njuta av goda smaker? Jag fullkomligt älskar det och försöker så ofta jag kan unna mig saker som har det där lilla extra till mellanmål.

Chokladbollsröra med jordnötsfluff och hallon är ett sånt exempel som har det där lilla extra, och som förgyller hela eftermiddagen! Det är ett lyxigt, men nyttigt mellanmål, fullproppat med näring som ger dig energi att orka resten av arbetsdagen utan dippar och trötthet fram till middagen!

Testa vetja!

 

IMG_0275

 

Ingredienser:

Stavmixa keso, havregryn, kokosflingor, vaniljpulver, kakao och bananen till en röra. Lägg upp i en skål. Elvisps en äggvita till ett fluff. Blanda i kvarg, honung och jordnötssmör. Toppa chokladbollsröran med jordnötsfluffet och hallon.

Ett tips om du vill ta med till jobbet! Mixa ihop röran redan kvällen innan (eller på morgonen). Skippa då jordnötsfluffet som inte blir jättebra som det inte äts på en gång, och ta enbart en sked jordnötssmör till!

 

IMG_0278

 

Kolla också in!!!

Mina 10 favoritmellanmål!

 

Inägget innehåller affiliatelänkar.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats