Emma Barremyr

HJÄLP – ge mig inspiration och feedback

God morgon mina kära bloggläsare ♥

 

Fredag är här och jag undrar hur ni mår och hur eran vecka har varit? Berätta, det är så mysigt när ni gör det!

Min vecka har som vanligt flugit iväg i en rasande fart och för tillfället mår jag ganska bra. Jag har faktiskt känt mig piggare än förra veckan och upplever att min prioritering att vara ute i dagsljus (minst) en halvtimme om dagen + alla yogatimmar gör underverk för mig och min trötthet. Sen har solen kikat fram nästan varje dag den här veckan vilket såklart också ger extra energi.  Jag försöker också mysa så mycket jag kan (en får väl passa på att mysa i mörkret när mörkret är här), träffa vänner och tänka positivt!

Och vet ni vad?

Imorgon är det bara fem veckor tills vi reser iväg på vinters långresa till Thailand och Nya Zeeland och jag får då äntligen sol, värme och ljus igen! Jag längtar halvt ihjäl mig!!! Men det är ju helt galet hur fort det går, ellerhur? Kan ni förstå att det är första advent om två veckor? Det förstår inte jag! Det känns ganska overkligt att december snart är här, men samtidigt mysigt och kul ♥

 

Men nu till ämnet på rubriken, jag vill ha er hjälp!

Med tanke på att resan snart är här skulle jag vilja be er om en liten tjänst! Jag behöver inspiration till blogginlägg som jag vill skriva och förbereda innan vi reser iväg. För att ni ska ha något att läsa när jag är borta såklart! Jag kommer självklart blogga under resan, men kanske inte varje dag och då är det roligt om det finns lite förberedda inlägg, ellerhur?

T.ex. om..

  • Ni har frågor ni vill ha svar på? Fråga på bara!!!
  • En önskerubrik?
  • Tips och idéer?

Och när vi ändå är igång kan jag lika gärna passa på att be om lite feedback! Ni är ju så många som är inne här och läser varje dag. Vilka inlägg gillar ni bäst? Vad vill ni se/ läsa mer om? Är det något ni inte gillar? 

Ta tillfället i akt nu – kommentera och berätta vad ni tycker och tänker. Era åsikter och tankar är så himla viktiga, för det är ju ni som ska läsa och inspireras!

Ser fram emot att läsa era tankar under helgen, tack för förhand ♥

 

IMG_7989

En bild från vandring på Island i somras ♥

 

Ha en härlig fredag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hej!
    Jag är på utlandstermin med mitt Universitet och har varit i snart 3 månader (har cirka 1.5 månad kvar). Jag bor i en storstad i Asien där mycket av maten innehåller tillsatser och massor av socker. Jag äter vitt ris varje dag och ”normala” frukost-råvaror såsom havregryn eller grovt bröd finns inte att köpa. Det är helt enkelt svårt att leva nyttigt och jag har börjat uppleva stress över det vilket jag vill komma bort ifrån. Jag är en tränings-tjej, har aldrig haft några ätstörningar eller liknande och äter mycket mat. Trots att jag älskar upplevelsen att vara i ett annat land och att faktiskt leva här, skapar det lite ångest över mitt onyttiga ätande och att jag har svårare att träna här. Gym är sällsynt, det rekommenderas INTE att ge sig ut och springa p.g.a. riktigt dålig stadsluft, så min träning får bli hög-intensiv styrketräning i den mån det går och som man får plats i lekparken utanför oss.
    Min fråga till dig är, Hur ska jag tänka eller agera för att slippa dessa tankar? Jag vill njuta av den här upplevelsen och äta ordentligt med mat, men samtidigt inte mata kroppen med dålig mat.

  2. Lovisa

    Hej!
    Det jag tycker allra mest om är dina recept och inspiration på mat och mellanmål. Annars är det alltid roligt att läsa om övningar att göra hemma, och även stanna upp och tänk inlägg 🙂 jag gillar blandningen helt enkelt! Kram

  3. malin

    Först Emma!
    Tack för en superfin blogg! Ska erkänna att jag till och från har varit läsare sen allra första inlägget. Och måste erkänna att det är en av de få bloggar jag inte tröttnat på genom åren.
    Hoppas på att kunna hjälpa med någon form av inspiration som tack, så..
    Lite förslag på rubriker innan ni åker:
    -Att stärka upp axelpartiet.
    -Varför började jag blogga.
    -Vad ger mig matnostalgi.
    -Nyårsmeny.

  4. Sofia Häger

    tips:

    Hur man ska fortsätta klara av/vara motiverad att springa ute i vinter (när det är mörkt och halt).

    Många olika grötrecept

    Nyttiga copycats i julbaket, tex paleo pepparkakor är något jag vill hitta ett bra recept på.

    nyttig och helst paleo recept på pannacotta

    Där va lite tips från mig 🙂 KRAM

  5. Stina

    Jag tycker om dina inlägg då du skriver om viktiga ämnen t.ex ärtstörning eller vila. Det behöver diskuteras!! Inlägg som du kan förbereda när du är bortrest är recept på dina favorit smoothies, gröt och pannkakor. Älskar din blogg!
    Kram

  6. Cilla

    Vad är egentligen en ”vilodag”? Att det är viktigt att ta vilodagar från träningen tror jag att dom flesta iaf vet. Men hur inaktiv är egentligen en sådan dag? Förstår att det är väldigt individuellt, men tycker ändå att begreppet kan behöva redas ut och hade gärna läst dina tankar om det. Hur ofta tror du en väldigt aktiv person behöver en total vilodag (dvs parkera rumpan i soffan, ute på en filt i trädgården eller liknande?)

    Tack för att du alltid är så lite som ett knapptryck på datorn ifrån daglig inspiration och livspepp!

  7. Hanna

    Hej Emma!

    Din blogg är verkligen den bästa jag läser och jag älskar att göra det eftersom den ger så mycket glädje, pepp, inspiration, sundhet och tar upp tänkvärda saker. Jag tänker och reflekterar väldigt mycket och uppskattar verkligen de inläggen som får en att stanna upp och fundera. Det jag vill komma fram till är att jag gärna vill ha inlägg som berör mental hälsa med allt från medveten närvaro till att hitta sin väg igenom livet.

    Hoppas ni får en superhärlig resa, det känns som att det är upplagt för det! Kommer bli kul att få följa den! 😀

    Trevlig helg och stor kram!

  8. Gabriella

    Jag tycker att du gör ett superbrajobb med bloggen! Jag gillar att du varvar mycket härliga recept med vardag och träning. Så bara fortsätt med det! 🙂
    Jag tycker det är superinspirerande med ”läsarfrukostar”! Kör du fortfarande det? Det kanske även går att utveckla, till läsarfika eller liknande?

    Ha en fin helg! 🙂

  9. Lovisa

    Hej 🙂 Jag kommenterar verkligen aldrig bloggar men nu tyckte jag att det var dags. Har följt dig i flera år och fullkomligt ÄLSKAR din blogg. Jag får så otroligt mycket inspiration och livsglädje härifrån. Det märks att du älskar vad du gör!

    Förslag på inlägg:
    – Dagens frukost, frukostrecept
    – Enkel träning att göra hemma inomhus när man har typ max tio minuter på sig
    – Din bucketlist
    – Bilder från ert nya hus, hur ni inrett osv skulle vara kul att se 🙂
    – Tips på hur du tänker kring bloggande

    Som sagt, bloggen är toppen och jag kikar in här nästan varje dag för att bli inspirations-boostad 🙂

  10. Madde

    Tips på Snabba postworkout snacks/måltider hade jag som mamma till liten bebis gärna tagit emot 🙂 blir ofta riskakor, banan och keso. Lite långrandigt börjar de bli 😛

    Annars gillar jag alla dina recept och vackra matbilder! Ska testa de glutenfria våfflorna i helgen 🙂 Kanske lite tips på ”foodprep” inför veckan också skulle vara intressant läsning! Kram!

  11. Victoria Warg

    Hej fina du!
    Jag hoppas ni får en riktigt härlig resa 🙂
    Om jag får komma med lite önskemål på blogginlägg skulle det nog vara..
    1. Dina bästa tips för att minska stress/krav & öka avslappning/acceptans
    2. Kanske någon/några 5-i-topp-listor på exempelvis ”godaste chokladsorternahttp://blogg.veckorevyn.com/ptbyemma/bästa låtarna/”favorit-yogapositionerna”
    3. Hur du tänker kring det här med periodisering/periodvis olika upplägg av träning?
    4. Någon ”dagens affirmation” för t.ex. ökad självkänsla (tycker du är så bra på att skriv om sådana saker)
    5. Gärna ett inlägg om hur du ”lärde dig” meditera (vet att du gick en kurs, men tänkte mer om du kunde beskriva hur det kändes som att du ”växte” mer och mer in i det, om du förstår hur jag menar..) När/hur ”lossnade det” så att säga? Jag är själv lite nyfiken på det här med meditation, men känns lite ”skrämmande” fortfarande.
    6. Tips på goda, hälsosamma bakverk med lite jultema 🙂

    Tack för en grymt bra blogg! Kram Victoria

  12. Marie

    Hej! Jag hade gärna haft något inlägg som riktar sig till de med matångest på julafton, sist du hade det gav det mod att våga ta det jag inte hade tagit annars. Dina ord ekade där i bakhuvudet och det var en otrolig känsla att slå till den lilla djävulen på axeln och istället lyssna på min fina lilla ängel. Sedan lite träningstipps är alltid uppskattat, speciellt styrkeövningar! Och vad man kan träna när man har en överansträngd fot, har haft det nu i 6 veckor och det vill inte ge med sig. Du har en mysig blogg som jag går kn på dagligen och läser gamla inlägg om matångest när jag behöver pepp och det får jag. Du har varit en hjälp för mig genom att dela med dig. En stor julkram från södra Sverige! ❤️☃

stats