Emma Barremyr

Helgfrukost ♥

God morgon ♥

Det här med frukost på helgen, det är verkligen något alldeles speciellt!

Jag prioriterar och planerar alltid så att jag kan äta min frukost i lugn och ro, varesig det är vardag eller helg, och jag unnar mig därmed stressfria frukostar varje dag för en så njutningsfull start på dagen som möjligt. Men det är något speciellt med helgen, och känslan av att kunna sitta extra länge och inte behöva springa iväg någonstans är så himla härlig!

Dessutom sällskapas jag ju alltid av den personen bästa jag vet, och det gör det såklart extra mysigt 

Till helgen som gick hade jag bakat glutenfria tekakor för att vi skulle kunna njuta av riktigt goda smörgåsar! På Mårbacka julmarknad köpte vi ju goda pålägg, så som rökt vildsvinsbog, ädelost och hjortronsylt, som gjorde att vi fick ihop riktigt smarriga smörgåsar som varvades med kokt ägg, kaviar, frukt, grönsaker och kaffe.

Här är våran lördagsfrukost, en alldeles ljuvlig start på helgen och dagen ♥

 

IMG_0013 IMG_0024 IMG_0025 IMG_0029 IMG_0031 IMG_0032

 

Yummieee!

 

Och till helgen kommer mina föräldrar hit och sover över! Jag ser så mycket fram emot en lördagsfrukost med dem innan vi åker till Boda Borg. Det är ingen stress dit, utan vi kan gott och väl njuta av en härlig och mysig frukost tillsammans vi köksbordet. Jag sitter redan och planerar vad jag ska bjuda på för gott, och det ser ut att bli något liknande som på bilderna ovan!

Kanske en favorit i repris helt enkelt!?

 

Här hittar ni en annan riktigt DRÖMFRUKOST!

 

Ha en underbar onsdag mina vänner, njut av dagen och ta hand om er

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Ja verkligen! Vi försöker dock göra det varje helg, och det är SÅ mysigt!!! Kan längta efter hotellfrukost hela veckan 😀

stats