Emma Barremyr

Veckan matsedel vecka 46

Tjohoo ♥

Då var det måndag igen och vi har en ny härlig middagsmeny att se fram emot! 

Veronica, en bloggläsare tipsade mig förra veckan om mandelbollar – ett recept på vegetariska ”köttbullar” som jag blev så sugen på att testa! Så idag blir det meatfree monday hos oss med en härlig vegetarisk middag i form av mandelbollar med kokoskokt hirs – det blir nog gott till tänkte jag!

Imorgon är det Pelle som är kocken och jag ser fram emot att bli serverad det han planerar. Vet att det vankas älgryggbiff och sötpotatis, hur gott låter inte det?

Resten av veckan blir det några gamla favoriter i repris, middag på restaurang och en extra lyxig söndagsmiddag med parmalindad mozzarella och basilikakyckling (recept kommer)!

Wiiiieeee, MAAAAAT!

 

Här är veckans matsedel vecka 46:

Måndag: Mandelbollar med kokoskokt hirs

Tisdag: Älgryggbiff med sötpotatis

Onsdag: Krämig pasta- och tonfisksallad

Torsdag: Kycklingbiffar med pumpapuré

Fredag: Middag på Restaurang

Lördag: Tunnbrödpizza

Söndag: Parmalindad basilika- och mozzarellakyckling med klyftpotatis

 

IMG_9698IMG_9388IMG_9188IMG_5639-701x467

 

Mmmmmmm 🙂

 

Hoppas att ni blir inspirerade och unnar er mat som ni kan njuta och få massa energi av ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Veronica

    Kul att du testar mandelbollarna! De är grymt goda och kan varieras i det oändliga med olika smaksättningar och olika nöt- och frömjöler 🙂
    Finns många recept att googla fram och såklart möjligt att modifiera själv. Prövade för första gången att göra en indisk kryddning och servera i en sås med spenat och indiska kryddor – mkt gott det med!
    Jag har också misslyckats några gånger med konsistensen så man måste vara lite på sin vakt där det gäller proportionerna bara. Lycka till!

    1. Emma

      Åh vad spännande! Kul att det går att göra så många olika varianter! Jag smaksatte med parmesanost och basilika och det blev sååå gott! Indiska kryddor lät också spännande, TACK för alla tips <3 Kram

  2. Daniela

    Är så glad över att jag hittat hit! Äntligen en vettig bloggare som skriver om intressanta (och goda) saker 🙂 Provade ditt recept med fisk, kokosmjöl och saffran igår, gud så gott alltså! Tack för det!

    1. Emma

      Men så glad jag blir! Tack för dina fina ord och välkommen hit 😀 Kul att du gillade receptet på saffransfisk! Kram

    1. Emma

      Ja det ska bli riktigt spännande att testa! Dessutom verkade de himla lätta att göra också 🙂 Delar självklart receptet sen! Kram

stats