Emma Barremyr

TBT – läsvärda inlägg

Tjohoo på er ♥

 

Det här inlägget är till er som behöver lite pepp just nu ♥

Vi kör en liten tipslåda med några läsvärda inlägg från det senaste året här på bloggen! De flesta av dem handlar om mental hälsa och hur vi kan göra för att må bättre psykiskt och inte ställa så höga krav på oss själva!

Viktiga och tänkvärda inlägg som jag hoppas ni gillar och kan ta åt er av om ni behöver ♥

 

5 läsvärda inlägg till dig som behöver just idag!

Om att sänka kraven!

Tips mot tröttheten!

Ta hand om dig!

Tankar om hur vi behandlar oss själva!

Att vila borde vara en självklarhet!

 

IMG_4850

 

Hur mår du idag?

Har du något du vill dela med dig av? Skriva av dig om? 

Dela gärna med dig dina tankar och känslor om du behöver så kan vi hjälpas åt att stötta varandra! Om du vill kan du välja att vara anonym!

 

Kram / Emma ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hej!
    Eftersom du brukar köra yoga och har gjort ett tag, skulle du kunna tipsa om pass som man kan göra hemma? Antingen om pass du själv brukar göra, eller tipsa om någon sida när de visar pass. Kortare eller längre spelar ingen roll, så länge man hinner göra några övningar 🙂 Tack för en bra blogg!

  2. Anna

    Hej Emma!
    Idag mår jag bra! Är så glad att jag var på gymmet idag första gången på länge pga förkylning. Jag kände hur mycket energi jag fick och tog sedan en 40 min promenad tillbaka. Det gjorde min dag faktiskt! Innan jag gick hem belönade jag mig själv och köpte persimon hehe 🙂
    Annars har jag tänkt mycket på hur viktigt att TRO på sig själv. Att vi alla är awesome och kan förbättra oss om vi vill. Är nämligen så att jag har tänkt åka som au pair till Usa. Jag har kollat på andras videor(man gör en video)de som söker aupairfamilj och jag kände ”shit hur ska jag leva upp till det där, alla verkar ha så perfekt liv”. Men jag känner ORKAR inte jämföra mig 🙂 Dom är duktiga som lägger ner massor av tid, men jag är jag och det borde väl räcka gott och väl? 🙂 Alla är bra på olika saker! Så jag försöker helt enkelt tagga ner, tänka att man är bra som man är och att allt ordnar sig 🙂

    1. Emma

      Vad härligt att du mår bra Anna! Förstår att lyckan var total över att vara tillbaka på gymmet, vilken känsla! Och vilka kloka tankar du delar med dig av! Vi är precis som du säger bra som VI ÄR, och det är viktigt att tro på sig själv <3 Fortsätt tagga ner och njut av tiden här och nu! Kram och trevlig helg!

stats