emmabarremyr

Emma Barremyr

Helgen jag ser fram emot!

Hej min söta vänner ♥

 

Hur är det med er idag? 

Berätta gärna hur ni mår och vad ni ska göra i helgen!

 

Jag har verkligen sett fram emot den här helgen och välkomnar den nu med öppna armar! Jag har varit så trött och sliten sedan vi drog tillbaka klockan i söndags och jag har känt ett stort behov av att få vila både kropp och knopp. Varje år drabbas jag av den här fruktansvärda tröttheten när mörkret kommer på besök och det är en plåga att öppna ögonen varje morgon oavsett hur mycket jag sover. Är det någon som känner igen sig eller är jag ensam i det?

Även om det är jobbigt tror jag att det bara är att acceptera tröttheten som den är och inse att den hör till årstiden och att den är övergående. För mig blir det nu extra viktigt att fylla upp dagarna med sånt som ger energi och kanske rå om mig själv lite extra. Jag ska snart checka ut från jobbet för helgen och sedan packar vi våra väskor och drar upp till mina svärföräldrar i Sunne. Ikväll ska vi fira svärfar som fyller år och ha fullt fokus på mys med familjen Ehrencrona.

Vi sover kvar i Sunne inatt, för imorgon ska vi åka till Mårbacka och gå på julmarknad, vilket är en mysig tradition vi har. Mårbacka julmarknad infaller alltid första helgen i november och jag tycker det är så mysigt att åka dit och tjuvstarta julen lite! Jag ser fram emot att få smaka på glögg, julgodis, goda ostar och annat ätbart, titta på alla fina hantverk och lyssna på härlig julmusik! Eftersom vi kommer fira julen i Thailand i år känns det helt okej att tjuvstarta lite såhär eftersom jag vill hinna få lite julkänslor innan vi reser iväg i mitten på december!

Allhelgonakvällen har jag och Lina sedan som tradition att fira med vår barndomsvän Ida. Vi kommer mötas upp hos Ida med våra respektive, laga en trerätters och njuta av lördagskvällen tillsammans, vilket jag ser fram emot så himla mycket! Senare på kvällen åker vi sedan tillbaka hem till Hammarö jag och Pelle för att njuta av en lugn söndag. Vi har bjudit hit några vänner på Bingolotto och scones till söndagskvällen (pensionärsvarning, jag veeeet, MEN det är ju hur mysigt som helst att spela Bingolotto och kvällsfika ihop en söndag, hihi) som får avsluta helgen!

Det är vad jag planerar och ser fram emot 

 

IMG_3575IMG_3584IMG_6309IMG_3594

 

Några gamla bilder från tidigare jular på Mårbacka! Iiiiiih, magkänslan av att det snart är JUL 😀 Älskar den känslan!!!

 

Hoppas att ni får en underbar helg sötnosar ♥

 

Stora varma karmar / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ISA

  Låter som världens mysigaste helg ju! tänk att julmarknaderna redan börjat.. love that tho 😉 även om jag aldrig varit just i mårbacka men.. kram på dig!

  1. Emma

   Ja det blev en riktig myshelg den här helgen 🙂 Älskar julmarknad och att få tjuvstarta med julen såhär tidigt, hihi 🙂 Kram

 2. marie

  Men så mysigt allt låter Emma, jag tycker inte alls det är nån pensionärsvarning, bara mysigt ju =)
  Min helg är helt full med saker och idag har gått i 110, minst 😉 Jag håller på att fixa allt inför min pappas födelsedagskalas imorgon kväll + att jag jobbar en del, full rulle helt enkelt 🙂 Helg får jag ta på måndag då jag ska försöka sova efter nattjobb och sedan göra något som bara jag vill just då, kanske pyssla något inför julen, det är ju inte så himla länge kvar! 🙂

  Ha det nu så jättebra! Kram <3

  1. Emma

   Haha, vad bra att du inte tycker det är pensionärsvarning. Det känns lite så, men det är ju så mysigt med Bingolotto 🙂 Hihi! Hoppas din helg blev jättefin och att du fått sova lite också mellan varven! Kram på dig!

stats