emmabarremyr

Emma Barremyr

Vilotiden!

IMG_9608

 

God morgon ♥

Hur mår ni vänner?

Det känns härligt med måndag morgon! En lugn helg har flutit förbi hemma hos oss och det var länge sen vi gjorde så lite på en helg. Vet ni hur välbehövligt det är att inte göra någonting ibland? Att inte träffa massa folk, att inte hitta på massa saker, att lägga bort telefonen och bara vila från allt brus online.

Ja det är otroligt viktigt och fantastiskt skönt! Ta långa sovmorgnar, äta frukost i sängen, läsa en bok, fika ute i solen, plöja en serie och bara ligga i soffan och kramas under en filt. Utan dator eller telefon. Vi kanske till och med får känna på känslan av att ha lite tråkigt? Hur känns det egentligen?

Jag tror att det är viktig vilotid för våra hjärnor och jag känner att den brusfria tiden faktiskt ger mig mycket ny energi, även om det kan kännas tråkigt att inte ha en telefon att pilla på!

 

IMG_9611

 

Det enda “vettiga” vi gjort den här helgen är att springa ett långpass ihop! För några helger sen sprang vi Bonäsleden och jag satte distansrekord efter min skada i benhinnan. När vi utgår hemifrån oss är leden totalt 15,5 km och när vi sprang sist orkade jag inte springa hela vägen eftersom mitt löparknä började krångla efter 14 km. Igår när vi sprang lyckades jag springa HELA rundan utan några krämpor och jag fick därmed ett nytt distansrekord efter skadan, alltså 15,5 km! Jag har tidigare sprungit 18,5 km och målet är att klara det igen, och kanske ännu längre! Det är underbart att kunna springa långt igen, det något jag njuter av otroligt mycket. Är tacksam för kroppen och allt den orkar ♥

 

IMG_9610

 

Det är så otroligt vackert längst ute på Bonäsudden ♥

 

Berätta om eran helg! 

Vad har ni gjort?

 

Förresten! Så roligt att ni var så många som hakade på tävlingen i samarbete med The Healthy Store! Tusen tack! Jag har dragit en vinnare, Jeanette. Du är kontaktad via mail 🙂

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Jag har varit “sjuk” en vecka (mår helt bra men har ont i halsen till och från samt svullen lymfkörtel + snorig ) så har bara tagit det lugnt i helgen. Varit hemma i Stockholm med familj, kompisar, shoppat och gått promenader. Ska ta mig till vårdcentralen i veckan tänkte jag, 6e gången jag är förkyld I ÅR… Trött på att vara sjuk, frisk, sjuk, frisk och sjuk om vartannat … :'(

 2. my

  Hur har gjort för att komma tillbaka efter skadan? Hur ha du lagt upp träningen och byggt upp dig igen? 🙂
  Med vänlig hälsning My

 3. Alexandra

  Det är SÅ underskattat att inte göra någonting och så nyttigt och SÅ energigivande <3 Precis så var även vår helg, medvetet gjorde vi helgen helt oplanerad förutom att vi skulle elda hemma i trädgården och jisses vad det var välbehövligt och vad jag fick mersmak. Energin jag har idag är något utöver det vanliga! <3

  Kram goa du!

 4. Gabriella

  Vad härligt med en lugn helg! Jag har haft detsamma, har haft en kompis på besök och vi prioriterade att umgås över lång bruncher, fikor och soliga promenader. Helgerna behövs för att ladda energi inför veckorna 🙂

stats